Начало | Оборудване | Термални CTP експонатори за офсетови пластини | CTP Reconditioned - рециклиран термален CTP експонатор за офсетови пластини
CTP Reconditioned - рециклиран термален CTP експонатор за офсетови пластини

Kodak CTP Reconditioned - рециклиран термален CTP експонатор за офсетови пластини

Сертифицирани от производителя машини втора употреба, с гаранция и пълна сервизна история.

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Блог

Описание

Kodak Trendsetter е надежден експонатор за печатници с малко и средно натоварване, които имат нужда от високо качество на експонация с отлична повторяемост.

 

Изпрати запитване

 

Сертифицирана от производителя

Дигиталните машини, които се предлагат по тази програма, обикновенно са останали от клиенти, които са ги заменили с по-производителни или по-големи машини на Kodak.

Всички машини, които са сертифицирани от Kodak са с ясна сервизна история и в повечето случаи са поддържани от сертифицирани инжинери на Kodak. Това ви дава възможност да оцените инвестицията, която правите, без да се притеснявате от неясни разходи, след като закупите оборудването.

 

Употребявана машина с параметри на нова

Машините, които са минали сертифициране от производителя са значително по-добра инвестиция от тези, намерени на свободния пазар. По време на сертификация се проверяват всички елементи на машината и се подменят всички основни части и консумативи, независимо дали те са износени или имат още живот.

Закупувайки сертифицирана машина, вие получавате сигурност и гаранция за качество и спокойствие, че ще можете да печатате без да се притеснявате за скрити разходи.

 

Правилната машина за правилните цели

Когато разберем нуждите на вашето производство, ние ще потърсим точната машина за вас. Задавайки точни параметри, ние можем да предоставим избор от машини на склад или да изкачаме за подходяща машина, която ще премине програмата за сертификация.

Вашето производство ще получи най-добрият инструмент за своето развитие, с услугата и вниманието, които бихте получили ако закупите нова машина.

                                                   

 Разгледай рециклирано оборудване

Технически спецификации

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход