Начало | Блог | Какви са предимствата на сертифицираните CTP от официален дистрибутор?

Блог

Какви са предимствата на сертифицираните CTP от официален дистрибутор?

Какви са предимствата на сертифицираните CTP от официален дистрибутор?

За една разумна инвестиция на първо място е нужен коректен партньор, на който можете да се доверите. Рециклираните CTP-та от официален дистрибутор дават предимството на сертифицираното качество - много по-добра представа за историята на машината, качеството на частите ѝ и гаранция от производител, за разлика от машина втора ръка от свободния пазар.

Вижте предложенията за сертифицирано оборудване

на специалния сайт на ГЕД.

Всеки доставчик на печатни услуги би желал да печата повече, да има повече поръчки и бизнесът да върви добре. Когато сте наясно каква точно допълнителна функционалност е необходима за вашия бизнес и за обогатяване на портфолиото от продукти и спрете избора си например на термален CTP експонатор за офсетови пластини половин размер, на термален CTP експонатор за офсетови пластини с пълен размер или друг вид термален експонатор, често се стига до въпроса дали да закупите нова или втора ръка машина. И двата варианта имат своите плюсове и минуси, като предполагат да се допусне компромис - или с финансовата страна, или с качеството. 

От една страна, закупуването на употребявано термален експонатор може да породи някои притеснения. Ако се счупи скоро след покупката или има нужда от смяна на някоя част, може да струва на печатниците повече от очакваното и отново няма гаранция, че оборудването ще работи с оригиналното качество и производителност.

Закупуването на изцяло нов термален експонатор, разбира се, е идеалният вариант. То идва с гаранция от производител, професионална инсталация, често и обучение за експлоатация. Стига цената да е достъпна, новозакупеното оборудване, включващо иновация и естествено вписващо се в процесите на печатницата е мечтаната инвестиция за едно производство. 

 

Какво да се избере тогава - ново или употребявано оборудване?

За съжаление, не всяка печатница може да си позволи да направи инвестиция в изцяло ново оборудване, макар че в много голяма част от случаите това би повишило приходите. За щастие, съществува и златна среда при избора на термални CTP експонатори. Една чудесна възможност да подобрите производството, без това да носи същия финансов риск като закупуването на употребявана машина от свободния пазар, е закупуването на рециклирано CTP с гаранция от доставчика

В сравнение с машина втора ръка, закупена от свободния пазар, със сертифицираното CTP получавате няколко значителни предимства:

  • Висок клас машина
  • Изцяло обновени критични части, включително лазерна глава
  • Модерна система за комуникация по последните стандарти
  • Гаранция от производителя
  • Сигурност и история на машината
  • Достъпна цена без компромис в качеството

 

Трите етапа от процеса на сертифициране на термални експонатори

Всеки експонатор, който участва в програмата, преминава през дефинирана процедура, за да може клиентът без притеснение да закупи употребявано CtP за дългосрочно ползване в производството си. Тя се състои от следните стъпки:

  • Обстойна оценка - подробен оглед, с който става ясно дали машината има всички части и дали е в добро състояние. 
  • Провеждане на тест - на основата на теста се подменят филтрите и частите нуждаещи се от смяна, с оригинални части на Kodak. 
  • Процес по сертифициране.

Крайният резултат от този процес е сертифицирано CTP устройство, което отговаря на същите спецификации, на които и оригиналният експонатор, с нови оригинални части, и е обновено, за да отговаря на най-новите технологични стандарти. 

 

Успешният избор на рециклиран термален експонатор започва с правилния избор на дистрибутор

Когато сте решили да предприемете стъпка към закупуване именно на рециклирано СТР, логично възниква един не по-малко съществен въпрос: кой да бъде доставчикът, на когото да се доверите? Изборът на дистрибутор на рециклирани CTP машини стъпва на сериозни доводи, затова е полезно да сте наясно кои точно са факторите, които го определят. Целта е ясна - информиран избор, който подпомага развитието на вашия бизнес.

Kodak премахва риска закупеното оборудване да не е с проверено качество чрез своята програма KODAK Certified Pre-Owned CТP (KCP). Тя представлява обратно изкупуване на употребявана машина и модернизирането ѝ. Когато клиентите на Kodak решат да заменят досегашния си термален екпонатор с по-модерен, но не разполагат със средствата за закупуване на нов, компанията предлага тази популярна програма. Тя предоставя уникален достъп до най-голямата база от употребявани експонатори с тяхната марка.  В нея влизат само най-добрите машини отговарящи на определени критерии, за да станат част от програмата KCP.

 

Каква е ползата да се избере официален дистрибутор

При избор на дистрибутор е необходимо да се обмислят няколко въпроса. Ако търсите проследимост на историята на машината, надеждност при изпълнение на поръчката и устойчива поддръжка за нея, тогава е добре да се обърнете към официален дистрибутор. Причината е в предимствата, които един такъв доставчик би предложил. Ето и основните от тях:

 

Оторизиран сервиз без компромиси в качеството

Чудесно е, когато в работния процес влезе машина с нови възможности. Тя обаче не би могла да заработи сама, а и неминуемо ще донесе със себе си някои въпроси и неясноти. Дори и от най-добрия оператор не може да се очаква да притежава знанието за всеки детайл, част и характеристика на всяка машина. Затова е важно да имате към кого да се обърнете, когато възникнат питания. 

В качеството си на официален дистрибутор, ГЕД дава възможност за въпроси и консултации по отношение на продукта и неговото приложение. Можете да разчитате на съдействие при отстраняване на възникнали проблеми, свързани пряко със закупения сертифициран термален CTP експонатор. Това подпомагане започва още в началото на употребата на машината, когато ще получите съдействие при създаването на работните потоци. Допълнително предимство е, че можете да се възползвате от обучение на персонала - включително на нови служители, постъпили във времето след закупуване на машината. 

Разгледайте актуалните предложения за сертифицирани термални експонатори за флексо и офсет, наред с оферти за употребявано оборудване. 

 

Пълна услуга по инсталация и пускане в експлоатация

Един от основните позитиви при поръчка от официален дистрибутор е съдействието при вкарване в производство на машината. Важен момент тук е опитът на служителите в екипа, извършващи този процес. Именно те ще окажат съдействие при инсталацията на продукта и интеграцията му с останалите машини и системи. С помощта на екипа експерти, продуктът се интегрира успешно в производствения процес - при това по възможно най-бързия начин.

При избор на сертифициран термален CTP експонатор от ГЕД можете да разчитате както на инсталация, така и на пускане в експлоатация на машината. Нашите инженери преминават обучения директно при производителя, а многобройните проведени инсталации ги правят опитни специалисти в тази дейност.

 

Предоставяне на гаранционни дейности при нужда

Ако решението ви е да закупите сертифициран термален CTP експонатор от официален дистрибутор, вие получавате машина с проследима история. Освен миналото на машината обаче е важно да се предвиди и бъдещата гаранционна поддръжка на продукта. За разлика от покупка от свободния пазар, която не е ангажирана с нищо, официалният дистрибутор предлага и гаранционни дейности, които са ключов елемент при всяка подобна инвестиция за производството.

С поръчката на сертифициран термален CTP експонатор от ГЕД, вие получавате машина с ясна история и произход заедно с пълна гаранция от производителя за период от три месеца. 

Обръщайки се към официален дистрибутор за поръчка на рециклиран термален CTP експонатор, вие получавате висок клас оборудване на достъпна цена. Благодарение на изградената система за предлагане на сертифицираните машини, за доставката не се чака дълго, тъй като продуктите вече са налични. 

 

 

Сайтът на ГЕД за рециклирано оборудване

На специалния сайт на ГЕД ще намерите aктуални предложения за висококачествени рециклирани термални експонатори. Той е мястото, където по бърз и удобен начин можете да научавате своевременно за актуалните предложения за сертифицирани CTP от ГЕД, а скоро и за редица предложения за употребявано оборудване и софтуер на атрактивни цени.

Виж предложенията за сертифицирани машини

 


В категорията Термални CTP експонатори за офсет и флексо ще намерите видовете термални експонатори.

Разберете повече за процеса на сертифициране в статията Какво е рециклирано CTP с гаранция от доставчика

Рагледайте актуалните предложения за сертифицирани машини на специалния сайт на ГЕД. 

Най-популярни
Последни