Начало | Блог | Какви са предимствата да изберем сертифицирано CTP от официален дистрибутор?

Блог

Какви са предимствата да изберем сертифицирано CTP от официален дистрибутор?

Какви са предимствата да изберем сертифицирано CTP от официален дистрибутор?

Изборът на коректен партньор при закупуване на машини за производството е в основата на разумната инвестиция

 

Всеки доставчик на печатни услуги би желал да печата повече, да има повече поръчки и бизнесът да върви добре. Вариантите за обогатяване на портфолиото от продукти за печатното производство са многобройни. Когато сте наясно каква точно допълнителна функционалност е необходима за вашия бизнес, въпросът често се оказва: дали да закупите нова или втора ръка машина. И двата варианта имат своите плюсове и минуси, като предполагат да се допусне компромис - или с финансовата страна, или с качеството. 
Съществува обаче и златна среда при избора ви на термални CTP експонатори. Една чудесна възможност да подобрите производството, без това да носи твърде голям финансов риск, е закупуването на рециклирано CTP с гаранция от доставчика. В сравнение с машина втора ръка, закупена от свободния пазар, със сертифицираното CTP получавате няколко значителни предимства:
  • Висок клас машина
  • Изцяло обновени критични части, включително лазерна глава
  • Модерна система за комуникация по последните стандарти
  • Гаранция от производителя
  • Сигурност и история на машината
  • Достъпна цена без компромис в качеството

Когато сте решили да предприемете стъпка към закупуване именно на рециклирано СТР, логично възниква един не по-малко съществен въпрос: кой да бъде доставчикът, на когото да се доверите? Изборът на дистрибутор на рециклирани CTP машини стъпва на сериозни доводи, затова е полезно да сте наясно кои точно са факторите, които го определят. Целта е ясна - информиран избор, който подпомага развитието на вашия бизнес.

При избор на дистрибутор е необходимо да се обмислят няколко въпроса. Ако търсите проследимост на историята на машината, надеждност при изпълнение на поръчката и устойчива поддръжка за нея, тогава е добре да се обърнете към официален дистрибутор. Причината е в предимствата, които един такъв доставчик би предложил. Ето и основните от тях:

 

1. Оторизиран сервиз без компромиси в качеството

Чудесно е, когато в работния процес влезе машина с нови възможности. Тя обаче не би могла да заработи сама, а и неминуемо ще донесе със себе си някои въпроси и неясноти. Дори и от най-добрия оператор не може да се очаква да притежава знанието за всеки детайл, част и характеристика на всяка машина. Затова е важно да имате към кого да се обърнете, когато възникнат питания. 

В качеството си на официален дистрибутор, ГЕД дава възможност за въпроси и консултации по отношение на продукта и неговото приложение. Можете да разчитате на съдействие при отстраняване на възникнали проблеми, свързани пряко със закупения сертифициран термален CTP експонатор. Това подпомагане започва още в самото начало на употреба на машината, когато ще получите съдействие при създаването на работните потоци. Допълнително предимство е, че можете да се възползвате от обучение на персонала - включително на нови служители, постъпили във времето след закупуване на машината. 

 

2. Пълна услуга по инсталация и пускане в експлоатация

Един от основните позитиви при поръчка от официален дистрибутор е съдействието при вкарване в производство на машината. Важен момент тук е опитът на служителите в екипа, извършващи този процес. Именно те ще окажат съдействие при инсталацията на продукта и интеграцията му с останалите машини и системи. С помощта на екипа експерти, продуктът се интегрира успешно в производствения процес - при това по възможно най-бързия начин.

При избор на сертифициран термален CTP експонатор от ГЕД можете да разчитате както на инсталация, така и на пускане в експлоатация на машината. Нашите инженери преминават обучения директно при производителя, а многобройните проведени инсталации ги правят опитни специалисти в тази дейност.

 

3. Предоставяне на гаранционни дейности при нужда

Ако решението ви е да закупите сертифициран термален CTP експонатор от официален дистрибутор, вие получавате машина с проследима история. Освен миналото на машината обаче е важно да се предвиди и бъдещата гаранционна поддръжка на продукта. За разлика от покупка от свободния пазар, която не е ангажирана с нищо, официалният дистрибутор предлага и гаранционни дейности, които са ключов елемент при всяка подобна инвестиция за производството.

С поръчката на сертифициран термален CTP експонатор от ГЕД, вие получавате машина с ясна история и произход заедно с пълна гаранция от производителя за период от три месеца. В случай че бихте желали, предоставянето на гаранционни дейности може да се удължи и след този период.

 

Обръщайки се към официален дистрибутор за поръчка на рециклиран термален CTP експонатор, вие получавате висок клас оборудване на достъпна цена. Благодарение на изградената система за предлагане на сертифицираните машини, за доставката не се чака дълго, тъй като продуктите вече са налични. 

За да научавате своевременно за актуалните предложения за сертифицирани CTP от ГЕД, запишете се за получаване на информация по e-mail. 

Най-популярни
Последни