Начало | Блог | Simian инвестира в още един Kodak термален експонатор

Блог

Simian инвестира в още един Kodak термален експонатор

Simian инвестира в още един Kodak термален експонатор

Холандска производствена компания, собственик на марките Reclameland, Drukland.nl и Flyerzone, наскоро инсталира втори съвсем нов термален експонатор KODAK MAGNUS Q800 с мултикасетен модул. “Това оборудване е необходимост за нас, тъй като се развиваме доста бързо, с ръст от около 30%, напоследък” споделя собственикът Wouter Haan. “Решихме да инсталираме друг термален експонатор MAGNUS Q800, разчитайки напълно на надеждността на бранда. В подкрепа на работата с MAGNUS Q800, вече имахме и отличен опит с предишната експонираща машина, която закупихме миналата година.”

Wouter Haan е особено впечатлен от това как автоматизацията повлиява на бизнеса, като твърди: “С новата ни придобивка, удвоихме капацитета си. В момента сме напълно автоматизирани и можем да произвеждаме от 80 до 85 пластини на час без почти да се налага човек да се включва в управлението на системата. Ръчна намеса се налага само за презареждане на касетите за пластини и за транспортиране на експонираните пластини до нашите печатни машини Komori.”

Simian използва пластини KODAK TRILLIAN SP, които са подходящи за H-UV мастилата използвани в тeхните печатни машини Komori. Г-н Haan допълва, “Печатната продукция, която идва от печатните машини трябва да бъде обработена финално веднага, което налага определени изисквания по отношение качеството на пластините. Пластините TRILLIAN SP са превъзходни. Това е най-здравата пластина в сегмента си, издържаща както на физическо, така и на химическото износване. Освен това пластините TRILIIAN имат изключително ниско въздействие върху околната среда, което е важно за нашите интернет клиенти.

Най-популярни
Последни

Свързани продукти