Начало | Блог | Ново мобилно приложение ви позволява да контролирате дистанционно вашите CTP устройства

Блог

Ново мобилно приложение ви позволява да контролирате дистанционно вашите CTP устройства

Ново мобилно приложение ви позволява да контролирате дистанционно вашите CTP устройства

Тенденцията за 2019 - “mobile first” активно се прехвърля и в печатната индустрия като подобрява качеството на работа

 

Колко от дейностите, които извършвате ежедневно са достъпни на мобилни устройства? Вече все повече можем да използваме тези малки удобни “джобни машинки”, за да поръчваме какво ли не онлайн, да стартираме нашите автомобили, да настроим температурата в домовете си и дори да намерим изгубените си ключове.

Защо да нямаме същото удобство, когато става въпрос за сферата ни на дейност и работното ни място? Навлизането и използването на новите технологии доказано подобрява ефективността и качеството на работа. Благодарение на Kodak, това вече е валидно с пълна сила и за света на полиграфията. През изминалата година от компанията разработиха удобно мобилно решение, когато става въпрос за вашето CTP устройство и обработката на пластини.

Новото приложение KODAK Mobile CTP Control ви позволява да наблюдавате и контролирате до 10 CTP устройства от където и да се намирате. Приложението ще ви предупреди веднага, когато CTP устройството се нуждае от внимание. Също така, ще можете по всяко време да проверите състоянието на вашите пластини само с един поглед на вашия мобилен телефон. С преимуществото на мобилното приложение вече не трябва да чакате, за да заредите повече пластини. Не трябва да се притеснявате и че CTP устройството ще чака за вашето внимание, ако спре по някаква причина.

За печатниците, инвестирали в автоматизацията на своите експонатори, приложението KODAK Mobile CTP Control осигурява дори допълнително преимущество. То достига следващото ниво на ефективност и производителност, като им дава възможност за извършване на едновременни дейности. Докато пластините се експонират например, можете да правите други неща. Пприложението от своя страна ви позволява да знаете точно кога трябва да обърнете внимание на CTP-то.

 

Апликацията не само ви известява, когато CTP устройството е спряло по някаква причина, но предоставя също и допълнителна информация и функционалности. Тази информираност ще ви помогне да управлявате вашия отдел за предпечат по-ефективно. Ето някой от дейностите, които ще можете да подобрите:

  • Преглеждате информацията за текущата поръчка и кои задания са на опашката за изчакване.
  • Възможност за търсене на минали поръчки и тяхното преправяне директно от приложението, независимо къде по света се намирате.
  • Заключване на опашката, така че следващата поръчка да не се стартира и след това отключване, когато сте готови.
  • Виждате колко пластини се намират в активната касета.
  • Следите условията на околната среда.
  • Преглеждате историята на събитията за всяко CTP устройство - до 100 събития.
  • Следите проявителя на пластини (за поддържаните модели на обработка).

Приложението е лесно за използване и настройване. То притежава интуитивен графичен интерфейс и поддържа 10 различни езика и известия, базирани на икони. Вие контролирате кой има достъп до приложението на вашето местоположение.

Приложението KODAK Mobile CTP Control е съвместимо с експонаторите KODAK MAGNUS, ACHIEVE и TRENDSETTER. То е съвместимо с мобилните операционни системи Android или iOS. Приложението може да се използва от края на третото тримесечие (септември) на 2018 г. Съвместимостта му стартира със сегашните модели на CTP устройства и след време ще бъде налично за по-стари модели.


 

Прочетете Избор на система Computer-To-Plate (CTP)

Термални експонатори и консумативи - защо качественото оборудване е важно?

Разгледайте термални експонатори за офсетови пластини

Най-популярни
Последни