Начало | Kонсумативи | Термални пластини за офсетов печат | Термални офсетови пластини | Capricorn - пластина за офсетов печат
Capricorn - пластина за офсетов печат

Kodak Capricorn - пластина за офсетов печат

Термална офсетова пластина, предназначена за печатници с ниско до средно натоварване, която произвежда комерсиални продукти, книги и етикети.

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения

Описание

Kodak Capricorn е термална, офсетова пластина, която предоставя на своите клиенти добро качество за голям набор от печатни приложения.

Термалните пластини Kodak Capricorn VT са изключително подходящи за печатни машини, които се нуждаят от стабилна термална пластина за общи търговски приложения. Дават възможност на клиента да се възползва от точност, последователност и надеждност, станали възможни благодарение на термалната технология на Kodak.
 
Тези пластини поддържат качество на печатния процес и осигуряват последователни предвидими резултати в дългосрочен план. Бързото влизане в тираж и отличният мастилено-воден баланс, означават повишена ефективност и сведени до минимум макулатури. Пластините осигуряват отчетливи детайли и възпроизводимост при използване на конвенционален и стохастичен растер.
     
Технологията за изработване слоя на пластините на Kodak дава на Capricorn VT широк толеранс при експониране и проявяване, което допринася за повторяемост и стабилност при печат. Пластините Capricorn VT могат да се проявяват заедно с термалните дигитални пластини Kodak Electra Excel и конвенционалните позитивни пластини на Kodak, в една и съща проявителна машина, като се използва проявителя Kodak Goldstar Premium, се  увеличава ефективността и се улесняват клиентите при прехода към дигитални пластини.
 
 

Технически спецификации

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход