Начало | Блог | Печатниците за вестници вече имат причина да изберат термално CTP

Блог

Печатниците за вестници вече имат причина да изберат термално CTP

Печатниците за вестници вече имат причина да изберат термално CTP

Надеждност. Отлично качество на цветовете и качество на печат. Стабилна и точна експонация. Истинска изработка на безпроцесни пластини.

 

Това са някои от причините, поради които печатниците за вестници избират термални експонатори, за да подготвят пластините си. Публикуването на вестници вече не е само за печат на новини възможно най-бързо и евтино. Издателите знаят, че термалната обработка е начинът за постигане на последователни, висококачествени и привлекателни цветове, които да привличат читателите и рекламодателите.

За да бъде конкурентоспособна една печатница обаче, поддържането на ниски разходи е от решаващо значение.В допълнение,откъсването от традиционния манталитет за избор на най-евтиното решение е доста трудно.Ето защо Kodak въвежда новото СТР KODAK ACHIEVE NEWS за термална експонация на достъпна цена. Наличен по целия свят, новият експонатор осигурява стабилността и надеждността на термалната CTP технология на Kodak на по-ниска цена от останалите термални CTP устройства.

Ексопонаторът ACHIEVE NEWS се предлага с пълен набор от опции за автоматизация, от полуавтоматизирани настройки, до новото мултикасетно устройство. Той е и с подобрени възможности за производителност, така че печатниците за вестници могат да персонализират решение, което да отговаря на нуждите на бизнеса им и да поддържа ниски разходи.

Експонаторите ACHIEVE NEWS също са напълно съвместими с безпроцесните пластини KODAK SONORA NEWS, които премахват необходимостта от оборудване за проявяване.  Тези пластини позволяват на печатниците за вестници да отстранят разходите и да намалят негативното си въздействие върху околната среда от обработката на пластини. Освен това, експонаторите използват само 400 вата захранване по време на експонацията, което спомага за намаляване на разходите за енергия, което ги прави с изключително слабо въздействие върху разходите и околната среда.

 

Прочетете повече как можете да направите своя Избор на система Computer-to-Plate (CTP)
Най-популярни
Последни