Начало | Блог | Как функционира автоматизацията с работния поток за дигитален, офсетов и флексо печат Prinergy

Блог

Как функционира автоматизацията с работния поток за дигитален, офсетов и флексо печат Prinergy

Как функционира автоматизацията с работния поток за дигитален, офсетов и флексо печат Prinergy

Клиентите поставят пред печатниците все повече въпроси за това, как да се постигнат по-кратки срокове за изработка на поръчките, как да се изпълняват къси тиражи на все по-сложно задания, как да се дават достатъчно ниски цени на фона на съществуващи клиенти и конкуренция.

Отговорът на всички тези въпроси идва чрез автоматизация с универсалния работен поток за дигитален, офсетов и флексо печат Prinergy. От приемането на поръчка, приемането на файлове, тяхната обработка, приемането и одобрението на клиента до крайното отпечатване и завършване на поръчката, както и доставка и довършителни процеси, този цялостен работен поток на Kodak работи за по-гладкото протичане на всички процеси за предпечат и за значително намаляване на грешките по пътя на изпълнение на една поръчка.

Ефектът е, че за елементарните и повтаряеми действия, които се извършват от предпечата за почти всяка поръчка, може да се въведе автоматизация, както и да се приспособят за даден клиент и особеностите на неговите поръчки. 

Работният поток Kodak Prinergy спомага за постигане на по-висок марж чрез печалба от услуги с висока добавена стойност и прилагане на работен поток, концентриран върху повишаване на ефективността и понижаване на разходите.

 

За да разберете в детайли как функционира автоматизацията, ви представяме запис от онлайн семинар за автоматизацията чрез система Kodak Prinergy, на който можете да разгледате конкретни функции на софтуера, спомагащи за изграждането на автоматизация.

 

До 31 юли базисният софтуер на работен поток Kodak Prinergy може да бъде поръчан на абонамент с 15% трайна отстъпка за целия срок на договора.

С пожелание за успешни начинания,

Екипът на ГЕД

 


Предлагаме да прочетете още за автоматизацията чрез работния поток Prinergy тук:

Софтуерът на KODAK за управление на работния поток PRINERGY 8
Автоматизация на база правила - Kodak Prinergy Rules-Based Automation

Вижте повече за конкретните характеристики на системата Prinergy Connect

Разгледайте още софтуери за управление на работния поток в печата 

Най-популярни
Последни