Начало | Блог | Prinergy Connect - как изглежда работният поток, специализиран в комерсиалния печат

Блог

Prinergy Connect - как изглежда работният поток, специализиран в комерсиалния печат

Prinergy Connect - как изглежда работният поток, специализиран в комерсиалния печат

В този епизод от поредицата записи на онлайн семинари на ГЕД ви представяме възможностите на работния поток за дигитален, офсетов и флексо печат Prinergy Connect.  

Prinergy Workflow е водеща в печатната индустрия софтуерна система за работен поток, която служи за управление на поръчки, в това число тяхното производство, администриране и проследяване. Представете си Kodak Prinergy като комбинация от ERP и производствен софтуер за вашия отдел по предпечат и производство на форми за печат, като офсетови пластини и фотополимерни форми.

Системата може да се конфигурира с изключително много опции и модули, така че софтуерът да обхане точно вашия работен поток и стъпките на производство. Самата система има два основни разновидности, които представляват предварително конфигурирани от доставчика пакети, за да отговори на специфичните нужди производството на опаковки и комерсиалния печат:

 

Prinergy Connect - универсален работен поток, който е конфигуриран за нуждите на комерсиалния печат и печата на многолистови продукти. Включва всички необходими инструменти за подготовката на файловете, включително софтуера за електронни монтажи Preps. Предварителната конфигурация предлага както възможност за оптимизация на целия процес, така и много бързо внедряване на софтуера в процесите на печатницата.

Гледайте видеото Обучение за работен поток и последователност на процесите с Prinergy Connect

 

Prinergy Powerpack - работен поток, конфигуриран и настроен спрямо нуждите на печата на опаковки и етикети. Базиран на основната ситема, но конфигуриран с опции и модули за електронен монтаж на опаковки с Kodak Pandora, автоматизация на Step and Repeat монтажите и други специфични процеси, които са харакетрни за предпечата на опаковки

Научете повече за нея, като разгледате статията Prinergy Powerpack - специализираният работен поток в печатa на опаковки - на кафе с ГЕД 

 

Двете системи много си приличат, като разликите са предимно в интерфейса, използваната терминология, софтуера, който се използва за изготвяне на монтажите и някои специфики, в автоматизацията, управлението на цветовете и други характерни за различните типове производство параметри. Интересното при Prinergy е, че тези две готови конфигурации не ви ограничават по никакъв начин. Спокойно можете да започнете само с основния работен поток или да изберете единият от двата пакета и след това да добавите опциите от втория - така ще можете да извършвате предпечат, както за опаковки, така и за комерсиални и рекламни материали. Тази свобода на комбиниране на опциите и модулите и работата с тях от един централен интерфейс е основната причина Kodak Prinergy да се нарича "универсален работен поток"

В този уебинар ще видите разгледани основните възможности на Prinergy Connect, както и примери как могат да се използват те - например как изглежда работата по изготвянето на една поръчка.

 

Можете да прочетете също:

Намаляване на грешките в печата с автоматизиран работен поток

Кога е правилният момент да закупим софтуер за нашето производство


Вижте още за работния поток Kodak Prinergy Connect

Разгледайте всички софтуери за управление на работния поток в предпечатакоито имаме в нашето портфолио

Най-популярни
Последни