Начало | Блог | Как се работи с Kodak Insite за по-лек процес на одобрение на печатни файлове

Блог

Как се работи с Kodak Insite за по-лек процес на одобрение на печатни файлове

Как се работи с Kodak Insite за по-лек процес на одобрение на печатни файлове

Софтуерите за онлайн одобрение на файлове стават все по-популярни и това не е случайно. Подобен софтуер дава удобно място за коментарите на клиенти, печатници, предпечатни специалисти, дизайнери и всички заинтересовани страни, които могат бързо и удобно да одобяват или отхвърлят файлове, винаги работейки по актуалната версия. По този начин доставчиците на печатни услуги намалят значително времето за обработка на поръчки и възможността за допускане на грешки поради нясни инструкции от страна на крайния клиент.

Един от най-широко употребяваните софтуери за обмен на файлове за печат, коментари и одобрение е Коdak Insite Prepress Portal и това не е случайно. Порталът е широко разпространен в България заради своите възможности, достъпност за потребителите и не на последно мясо фактът, че е преведен на български език. 

Това го прави, така да се каже, доста общителен - с негова помощ могат да се обедини на едно място приносът на всички заинтересовани по проекта членове на екипа, след което файловете да продължат към следващата стъпка от процеса по предпечат. Kodak Insite има и друго голямо предимство, а именно че се интегрира изцяло с работния поток Kodak Prinergy. Комбинацията на двата софтуера дава възможност за автоматизации на някои процеси.  

 

Вижте запис от видео обучение за Kodak Insite Prepress Portal, за да видите отблизо неговите конкретни функции.

 

До 31 юли базисният софтуер на работен поток Kodak Prinergy може да бъде поръчан на абонамент с 15% трайна отстъпка за целия срок на договора. При тази поръчка на Kodak Prinergy може да се поръча и абонамент за Kodak Insite, също с 15% отстъпка.

 

С пожелание за успехи,

Екипът на ГЕД

 


Можете също така да прочетете:

Какъв е ключът към ефективната ефективната комуникация с клиентите

Сравнение между Kodak Insite Prepress Portal и Kodak Insite Creative Workflow


Научете повече за функциите на Kodak Insite Prepress Portal

Вижте всички софтуери за комуникация с клиенти, обмен на файлове, коментари и одобрения, които улесняват процеса и спестяват разходи.

Най-популярни
Последни