Начало | Оборудване | Ролни машини за дигитален печат | Цветни ролни дигитални машини | Prosper 6000 - ролна дигитална печатна машина за цветен печат
Prosper 6000 - ролна дигитална печатна машина за цветен печат Разгледайте галерия

Kodak Prosper 6000 - ролна дигитална печатна машина за цветен печат

Дигитална пълноцветна ролна инкджет печатна машина с технологията Kodak Stream Inkjet, предназначена за печат на вестници, фактури и транспромо материали във всякакви тиражи с добро качество, ниска себестойност и ниска цена на притежание

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Компоненти
Ресурси
Блог
Новини

Описание

Kodak Prosper 6000 е цветна производствена машина, печатаща по революционната инкджет технология Kodak Stream Inkjet. Печатът с перфектна регистрация на ролна медия с ширина до 64.80 сантиметра и скорост до 300 метра на минута, прави Kodak Prosper 6000 една от най-продуктивните инкджет ролни машини на пазара за печат на 8- , 12- и 16- странични изделия с натоварване то 90 милиона А4 отпечатъка на месец.

 

Изпрати запитване 

 

Печатайте различни изделия с високо качество и ниска цена

 • Печат на директна поща - възможността за печат на голям набор от медии и ниската себестойност на печат дават възможност да се спести до 30% спрямо електрофотографския печат.
 • Печат на транспромо материали - печатайте с променливи данни, висока скорост и качество близко до офсета, за да могат промо материалите на вашите клиенти да изпъкнат пред конкуренцията.
 • Печат на вестници - издателите могат да стигнат до по-голяма аудитория и да я ангажират за по-дълго, благодарение на силата на променливата информация, като същевременно намалят значително своите разходи.
 

Печатайте с висока добавена стойност с качество на офсет

Всички машини Kodak Prosper са оборудвани с патентованата Kodak Strem Inkjet Technology, която дава високо качество, надежден печат и повтаряеми цветове поръчка след поръчка.

 • Предвидим, точен печат - в сърцето на Kodak Prosper е залегнала патентованата технология Kodak Stream Inkjet, която подава мастило точно и предвидимо и не създава проблеми при спиране и пускане. Печатните капки се позиционират и оформят точно, дори при много високи скорости.
 • Патентовани мастила за ярки и издръжливи цветове - Патентованите мастила за Kodak Prosper имат страхотно цветопредаване и дават на машината до 30% по-голямо цветово пространство от стандартния офсетов печат и постигат резултати, съвместими със стандартите SWOP, SNAP и GRACoL. Включените полимери правят мастилото устойчиво на вода и механично триене, така че вашата продукция да остане в най-високо качество по време на всички довършителни работи.
 • Голям набор от медии - Kodak Prosper може да печата на голям набор от медии. С опционалната станция за подобряване на печатната медия, която подготвя всякакви хартии за дигитален печат, можете да печатате на всякакви комерсиални хартии при това при пълната скорост на машината. По този начин можете да използвате стандартни промазани, непромазани и дори гланцови хартии от 45 до 270 гр./кв.м.
 • Бързо интелигентно сушене - Всички машини от Prosper фамилията имат последна технология на сушене с близка до инфрачервения спектър енергия, която изсушава мастилата почти мигновенно. Системата се настройва автоматично спрямо използваната технология и медия, за да печата с постоянно високо качество.
 

Дигитален печат с ново ниво на продуктивност

Kodak Prosper са високо производителни, индустриални печатни машини, които могат да отговорят на всички ваши нужди и да печатат голям набор от изделия. С натоварване до 90 милиона А4 на месец и скорост от над 3,600 А4 на минута, Kodak Prosper е правилният избор за професионалистите.

 • Неповторими скорости на печат - със скорости от повече от 3,600 А4 страници на минута, всички машини от Prosper серията лесно постигат натоварване до 90 милиона А4 на месец.
 • Лесно управление с Kodak 700 Print Manager - стабилен модул за управление, който предоставя точна и бърза обработка на данните дори когато печатате продукция със 100% променливи данни.
 • Печат с намалени подготовки и настройки - благодарение на вградения модул за управление на машината, много от стъпките за настройка на машината се съкращават, обработката на предпечатните процеси става със светкавична бързина.
 

Разрастнете своя бизнес и намалете своите разходи

В основата на всеки бизнес стои неговата доходност. Kodak Prosper е правилният избор за вашия бизнес, благодарение на който ще можете да оптимизирате своите поръчки, като ги печатате по-бързо, по-лесно и значително по-евтино. Можете да разчитате на силата и гъвкавостта на дигиталния печат, за да развиете своя бизнес.

 • Избор от различни бизнес модели - Kodak е доставчик на всички елементи по Prosper машините и може да предложи гъвкави схеми на работа, в зависимост от вашите нужди - плащане на клик или плащане на мастила.
 • Ниска цена на притежание - Kodak Proseper има значително по-ниски разходи за мастила и други консумативи от стандартните термални инкджет машини. Намалете вашите разходи допълнително с части, консумативи и сервиз, които са до 20% по-евтини от стандартните термалми инкджет машини.
 • Инвестиция, която се възвръща - Всички Kodak Prosper машини са направени, за да могат да се ъпгрейдват до по-високи модели. Можете да добавяте довършителни модули и да променяте конфигурацията, в зависимост от нуждите.

 

Мострени материали, отпечатани на Kodak Prosper 6000

Най-добрият начин да се уверите в качествата на дигиталната печатна машина Kodak Prosper 6000 е да видите реални отпечатъци от машинатa.

Пишете ни sales@gedbg.com с вашето име, фирма и адрес и ние ще ви изпратим вашите безплатни мострени отпечатъци.

 

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com
 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му;
 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.
 

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации, свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми, свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри, постъпили след закупуването на продукта.

В случай че се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим, можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Технически спецификации

Скорост
> до 300 метра на минута
> до 4364 страници А4 на минута
> натоварване до 90 милиона А4 на месец
Резолюция
> до 200 lpi при 200 метра на минута
> до 133 lpi при 300 метра на минута
Технология
Kodak Stream Inkjet Technology
Цветност
Пълноцветен печат
Вид мастило
Kodak пигментно мастило на водна основа CMYK
Тежест на медията
Kodak Prosper 6000C:
> 42 - 270 гр./кв.м.

Kodak Prosper 6000P:
> 42 - 125 гр./кв.м.
Размер на медията
Ширина на ролата:
> 20.3 - 64.8 см.
Размер
Kodak Prosper 6000C:
28 х 7.9 х 2.1 м.

Kodak Prosper 6000P:
23.8 x 7.9 x 2.1 м.
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход