Начало | Блог | Kodak представи няколко нови разновидности на Prosper 6000

Блог

Kodak представи няколко нови разновидности на Prosper 6000

Kodak представи няколко нови разновидности на Prosper 6000

Компанията представи няколко нови конфигурации на машините си за дигитален печат Kodak Prosper 6000, които дават възможност на печатниците да се възползват от технологията на Kodak за дигитален печат с мастила на водна основа.

 

Kodak Prosper 6000C - дигитална машина за печат на материали с високо намастиляване

Prosper 6000C е създадена специално за печатниците, които произвеждат материали с висок процент намастиляване. Такива са например списания, книги, директна поща и други подобни.

Машината може да печата с постоянно качество, близо до офсетов печат с 200 lpi, на редица медии, включително с покритие, без покритие, гланцови и ленени материали, без това изобщо да влияе на производителността.

Имате възможност да печатате със скорост от 300 метра на минута и ширина до 62 сантиметра, което прави машината едно от най-ефективните решения за печат на 8-, 12- и 16- странични монтажи.

 

Kodak Prosper 6000P - конфигурация за печат на материали с ниско до средно намастиляване

Машината е напълно оптимизирана за печат на изделия с ниско ниво на намастиляването, като директна поща, каталози, вестиници и транспромо материали.

Prosper 6000P има автоматична система, която следи качеството през целия процес на печат и се грижи резултатът винаги да е с високо качество и без компромиси.

Пътят на медията практически премахва всички познати проблеми с подобен тип печат.

  • Избрани валове имат специален дизайн, който намалява значително ефекта на “набръчкване” на медията
  • Всички настройки на поръчките се запазват и могат да се повторят при следващ печат
  • Намалено триене на медията през машината благодарение на обръщач, който е с въздух

При определени условия машината може да достигне себестойност от под $0,005/А4 за пълноцветен печат, което я прави практически лидер в дигиталния печат.

 

Kodak Prosper 6000S - високоскоростна конфигурация за едностранен печат с ниска себестойност

Тази конфигурацияви дава възможност да интегрирате дигиталния печат ефективно в съществуваща печатна база. С Prosper 6000S можете да добавяте променливи данни и изображения, както и персонализация върху печатни материали, които са отпечатани предварително на конвенционален печат, например офсетов.

По този начин можете да се възползвате от съществуващото си оборудване, като в същото време намалите разходи за подготовки, когато имате серии, които изискват различни версии на черното например или друг тип променливи данни.

Можете да печатате с 300 метра на минута при 600х600 dpi или с 200 метра на минута при 600х900 dpi, което е напълно достатъчно, за да отговори на нуждите на повечето офсетови печатници.

Машината има опция и за печат на тежки медии, като това дава възможност за работа с материали до 405 gsm, което я прави изключително подходяща за печат върху картон.

 

Kodak Prosper 6000S Hybrid - хибридно решение за печат на опаковки и други специфични материали

Хибридната Prosper 6000S се базира на едностранна машина, като добавя възможност за добавяне в линия на флексо секции, щанца и други подобни модули.

В комбинация с опцията за печат на тежки материали Kodak Prosper 6000S Hybrid става идеално решение за дигитален печат на опаковки от картон. Можете да печатате върху материали с ширина от 20 до 62 сантиметра със скорост до 300 метра на минута при 600х600 dpi.

Вижте повече за Kodak Prosper 6000 >

 

Какво е Stream Inkjet Technology на която се базира платформата Kodak Prosper

Stream Inket Technology на Kodak е патентовано решение, което стои в основата на печатна технология на платформата Prosper. Тази технология е комбинация от нанопечатни глави и нано пигментно мастило, които в комбинация дават възможност за печат с много ниска себестойност и високо качество при несравнима скорост.

 

За машините за дигитален печат в нашето портфолио

ГЕД предлага индустриални машини за дигитален печат, предназначени за печатници, които търсят високо качество на печат, ниска себестойност на производство и искат да разширят услугите, които могат да предложат на своите клиенти.

Водещото при избора ни на решения, които да влязат в нашето портфолио, са иновациите на даден продукт, до колко той е уникален и до колко успява да създаде нова ниша в печатната индустрия. С продуктите, които предлагаме, нашите клиенти имат възможност не само да намалят своята себестойност на производство, но и да бъдат конкурентни на пазари, които не са били в техните възможности до момента.

Най-популярни
Последни