Начало | Блог | Впечатляващо изложение. Нови технологии. Страхотни резултати

Блог

Впечатляващо изложение. Нови технологии. Страхотни резултати

Впечатляващо изложение. Нови технологии. Страхотни резултати

Кodak участва на най-мащабното специализирано изложение за етикети в света Labelexpo Europe 2017. Продажбите на новите клишета Flexcel NX Systems на изложението надхвърлят очакванията на компанията. Успех е и интересът към новия технологочен център за опаковки край Брюксел - Flexo HUB.

Не е лесно да се изкаже с думи оживлението, което съпътства щандът на Kodak по време на четирите дни от изложението Labelexpo Europe 2017. Индустрията, свързана с производството на опаковки и етикети е наистина жива и в отлично състояние, истински заинтригувана от това, което Kodak предлага като решения. На изложението Labelexpo в Брюксел имаше голямо международно участие и както винаги обхватът далеч надхвърли заявката, която се съдържа в името на събитието – къси етикети, сгъвами опаковки и още много други.

Сред шума и любопитството, които обикновено придружават развитието на дигиталния печат на опаковки, можем да твърдим, че и „ренесансът“ на флексопечатът продължава.

И докато, разбираемо защо, дигиталната технология печели надпреварата в заглавията, печатниците без много шум продължават инвестициите в машините за опаковки по отношение на флексо технологията, подпомагайки трансформацията на бизнеса там където си струва - крайният резултат.

Темите на разговорите по време на изложението не са изненада. Печатниците за дълбок печат, искат да добавят нови флексо секции, за да се приспособят към къси тиражи и по-бърз цикъл на обработка. Доставчиците на предпечатни услуги проучват възможните решения за използване на палитра с фиксирани цветове, за да могат да помогнат на клиентите да премахнат този разход от печатната продукция. UV-печатарите на етикети имат нужда тяхното флексо производство да съответства на качеството на печата на дигиталното. И всеки производител обещава, че именно той е флексо експертът, който ще достави тези решения.

На щанда на Kodak това не е бил само обикновен разговор. Там това е реалност. И тези клиенти, които вече са припознали технологията на Kodak Flexcel NX, имат вече достатъчно натрупан опитът, за да го потвърдят.

С продажби на Flexcel NX Systems на изложението, които далеч надхвърлят очакванията и над 300 човека посетили новият флексо технологичен център за опаковки на Kodak - Flexo HUB, открит в близост до Брюкселското летище, вълнението на тема "къде още може да ни отведе флеско печатът" е могло да се усети във въздуха. Проектирана като платформа, която да съдейства за взаимодействието между Kodak, клиентите на компанията и други технлогични доставичци за индустрията, Flexo HUB е един вид "дом" за тези, които се вълнуват от това, което се случва с флексо печата. И от Kodak смело заявяват:

"Успяхме наистина да направим флескопечата отново „сексапилен“.

Информация за Labelexpo Europe

Labelexpo Europe е най-мащабното специализирано изложение за етикети в света. Стартирало за първи път в Лондон през 1980 г., в последствие се премества в Брюксел през 1985 г. През 2017 на събитието присъстват над 37 000 посетители и 650 изложители, разположени на 38 500 кв.м. в 9 халета. 

Прочетете 10 Неща, които всеки трябва да знае за системата KODAK FLEXCEL NX
Най-популярни
Последни