Начало | Блог | 5 софтуера, които могат да се използват на абонамент

Блог

5 софтуера, които могат да се използват на абонамент

5 софтуера, които могат да се използват на абонамент

 

Когато става дума за използване на софтуер в предпечата на постоянен лиценз или абонамент, няма по-добър или по-лош избор. Значение има само кой е по-добрият вариант за нуждите на конкретната фирма. 

 

Предимства на софтуерите на абонамент

 

И все пак, софтуерите на абонамент имат някои несъмнени плюсове:

  • Сред най-големите позитиви на абонаментите е, че вместо да се прави голяма инвестиция наведнъж при поръчката, се правят редовни по-малки и изцяло предвидими инвестиции. 
  • Наред с това, при много от случаите получавате автоматично обновяванията на функциите, без да променяте, предвиждате и организирате каквото и да било. 
  • Повече предвидимост по отношение на стартиране и прекъсване на софтуерния пакет.
  • Ако вече работите на постоянен лиценз, преминаването към абонамент е напълно възможно.
  • При някои софтуери има възможност да работите от различни устройства без значение къде се намирате
  • Със софтуер на абонамент следвате тенденцията в индустрията - смята се, че с времето постоянните лицензи ще отпадат все повече за сметка на абонаментите, а в един момент този модел може да се окаже остарял.

 

Препоръчани инструменти, 

които можете да ползвате на абонамент

 

Kodak Prinergy

Цялостният и универсален работен поток Kodak Prinergy дава възможност да обхванете и стандартизирате всички стъпки по получаване и обработка на файлове за печат. Той спомага за намаляването на разходите, които има една печатница на всички ключови етапи - създаването на поръчката, споделената работа, обработката на файлове, проверката и монтажа им, управлението на цвета. Накратко, прави работата по-лесна, подредена и не вършите “излишни движения”.

До 31 юли можете да вземете цялостния работен поток Kodak Prinergy с трайна отстъпка за абонамент. 

 

Enfocus Pitstop Pro

Enfocus PitStop Pro е единствен по рода си инструмент, който позволява бързо и лесно да направите проверка на вашите входящи PDF файлове. Той е най-бързото решение за откриване и коригиране на грешки в PDF файлове. Негови главни средства са предефинираните профили за автоматична проверка, възможностите за работа с елементи от файловете и други.

 

Hybrid Software PACKZ

Това е един изпробван от много печатници професионален редактор на файлове за етикети и опаковки. Той дава възможност за коректна подготовка на файлове за всички съществуващи печатни процеси. Нещо повече - позволява да използвате максимално предимствата на вече наличните устройства, за да обработва сложни файлове.

 

Arden Impact

Arden Impact е софтуер, разработен специално за конструктори и се използва за дизайна на опаковки, щендери и брандирани реклами. Той дава интерактивни инструменти за чертане, богат избор от компоненти за дизайн, които могат да се използват многократно. С Arden Impact изготвянето на чертеж за клиентите се извършва по-бързо, отколкото с други софтуери за дизайн на опаковки.

 

CGS Oris Color Tuner // Web

Цветопробната система Color Tuner // Web работи за изработването на печатни сертифицирани цветни проби на монитор и разпечатки за проверка на съдържанието.  Благодарение на готовите профили за водещите цветови стандарти и печат на хартия ORIS, системата е готова за работа веднага след инсталация. Освен това,  ORIS Color Tuner // Web дава възможност на потребителите да контролират и следят заданията за печат чрез интернет от всяка точка на света.

 

Виж още за софтуерите и как можете да използвате на абонамент.

 

Най-популярни
Последни