Начало | Блог | Равносметка: Новините за Kodak от Expoprint

Блог

Равносметка: Новините за Kodak от Expoprint

Равносметка: Новините за Kodak от Expoprint

След изключително натовареното събитие в Бразилия, вратите на Expoprint, най-голямото изложение за печат в Латинска Америка, ще бъдат затворени за следващите четири години. За тези от вас, които не са били лично в Сао Пауло, ето 3 акцента от Kodak, свързани със събитието.

1. Трансформация във флексо печата от 2008

Kodak избира Expoprint за мястото, където да започнат празненствата във връзка с 10-годишнината от създаването на системата Flexcel NX. Тази иновативна технология спомогна възможностите на флексо печата буквално да се трансформират през последното десетилетие. За да отбележи повода по подобаващ начин, Kodak пуска лимитирано издание на Flexcel NX и обявява учредяването на награда Global Flexo Innovation Award, за да уважи компаниите, които са спомогнали за развитието на флексо печата през годините.

Какво е заключението

Основната история тук е забележителната трансформация, която Flexo претърпя в рамките на десет години. Технологията на Kodak е ключов фактор за съживяване на установения към онзи момент процес на печат и постигане на нива на последователност, ефективност и качество, които са били немислими за тази индустрия до преди това.

Посетители, медии, служители и мениджъри празнуват 10-та годишнина на FLEXCEL NX
на щанда на Kodak на ExpoPrint 2018.

 

10 години на непрекъснат успех: технологията KODAK FLEXCEL NX трансформира флексо печата

10 Неща, които всеки трябва да знае за системата KODAK FLEXCEL NX


2. Развиваме печатната индустрия заедно.

Възползвахме се от възможността да отпразнуваме, да почетем и да признаем ключовите клиенти и партньори на Kodak от Латинска Америка, които работят съвместно с нас, за да развиваме печатната индустрия все повече и повече. Само няколко примера: 

Kodak почете своя бразилски партньор, Zanatto, за тяхната 40-та годишнина.

 

Екипът на Kodak празнува 10-годишнината с уругвайската компания Lumila, която продава
първата Flexcel NX система в Латинска Америка преди 10 години.

Какво е заключението

Kodak се ангажира да продължи да бъде лидер в развитието на печатната индустрия, като инвестира значително както в технологии, които да отговарят на нуждите на печатниците сега и в бъдеще, така и в партньорства, които правят възможна трансформацията на индустрията.


3. Технологията на безпроцесните пластини направи скок в развитието си с представянето на пластините SONORA X

Персоналът на Kodak беше на разположение за разговори с клиенти, които силно желаят да се възползват от напредъка в технологията за безпроцесни офсетови пластини. Наскоро представената на пазара пластина Sonora X - която отстранява пречките пред безпроцесни пластини, съществували преди това за печатниците, имащи високи изисквания за производителност - е нещо задължително, което офсетовите печатници трябваше да видят.

Какво е заключението

Почти всяка офсетова печатница сега вече може да се възползва от безпроцесните пластини.

Посетители на щанда на Kodak са възхитени от новите възможности на безпроцесните пластини.
Най-популярни
Последни

Свързани продукти