Начало | Оборудване | Термални CTP експонатори за флексо фотополимерни клишета | Термални CTP експонатори за еластомерни ръкави | Flexcel Direct - термален CTP експонатор за еластомерни ръкави
Flexcel Direct - термален CTP експонатор за еластомерни ръкави Разгледайте галерия

Kodak Flexcel Direct - термален CTP експонатор за еластомерни ръкави

Иновативен термален CTP експонатор за директно гравиране на ръкави за флексо печат и плоски печатни клишета с уникална лазерна технология.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси
Блог
Новини

Описание

Kodak Flexcel Direct предлага иновативно решение за директно гравиране на еластомери за флексо и офсетивия печат. Системата дава възможност на печатници и студия да изработват сами своите печатни форми за различни видове печат.

Системата дава възможност за директно гравиране на еластормерни:

 • ръкави за безкраен печат
 • клишета за флексопечат
 • клишета за летърпрес печат
 • форми за локално лакиране

 

Изпрати запитване

 

Цялостно решение за всички нужди

Kodak Flexcel Direct e CTP, което използва по ункален начин доказаната лазерна технология на Kodak за да даде възможност на печатниците и студията да изработват висококачествени форми за печат с предвидимост и бързина.

Kodak предлага цялостно решение, което включва оборудването, софтуера за управление на машината и специално формулирана медия с която да извлечете максималните ползи от системата.

Уникална лазерна технология, която използва два синхронизирани лазерни диоди с които можете да управлявате изключително точно количеството енергия, с която ще гравирате материалите, които ползвате. Това ви позволява да постигнете много високо качество на печат, с недостижими за алтернативите скорости на експонация.

Специално разработените медии за директно гравиране са създадени с всички необходими характеристики, които са нужни за постигане на високо качество на печат и висока скорост на експонация. Материалите са създадени с повърхност, която позволява добър контрол над преноса на мастилото и са съвместими с водни, солвентни и UV базирани мастила. Устойчиви са на влиянието на химикалите използвани в печата, като в същото време запазват своите свойства за пренос на маситилата и постигане на добри плътности.

Софтуер за управление създаден за да ви даде пълен контрол над машината и нейните функции. Инсталацията включва набор от готови техники и настройки за създаване на оптимални 3D гравирани печатни точки с които да постигате най-добрите резултати още с първата форма, която гравирате.

Гравиране на 3D печатни точки, които са устойчиви и стабилни при ретиражи. Точките имат уникална форма, поврърхност, която подобрява преноса на мастило и височина, която е съобразена с формата и големината на точката, така че да се намали максимално ефекта на нарастване на точката, когато формите се качат на печат и се настрои натиска на печатната машина

 

Уникална медия за уникални печатни резултати

Специално разработените от Kodak материали могат да увеличат производителността на оборудването с до 20%, като в същото време гравирането се извършва в среда, в която няма химикали. 

Технологията на формулиране създава по естествен начин структура върху повърхността на материалите, която подобрява преноса на маситло и качеството на печат.

Еластомерът е изключително издръжлив на влиянието на химикалите използвани в печатната индустрия. По-добрата издръжливост позволява на материалът да е в най-доброто си качество при дълги тиражи или няколко ретиража, за които да са нужни по-малко ръкави или пластини. Материалът се предлага както във формата на ръкави, така и в предварително стандартизирани листови формати.

 

Високо качество с високи стандарти за околната среда

Системата Kodak Flexcel Direct използва до 30% по-малко енергия от други DLE системи. Ръкавите и плоските форми се гравират в среда, която е свободна от химикали и солвенти. Бързото им влизане в тираж и качеството на печат намаляват разходите за мастило и материали.

 

Тестови форми експонирани на Kodak Flexcel Direct

Най-добрият начин да се уверите в качествата на Kodak Flexcel Direct е да видите реални отпечатъци, които са направени с форми, експонирани на системата.

Пишете ни sales@gedbg.com с вашето име, фирма, адрес и телефон и ние ще се свържем с вас за да уточним детайлите и да направим реални производствени тестове.а

 

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com
 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му;
 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.
 

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации, свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми, свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри, постъпили след закупуването на продукта.

В случай че се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим, можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Приложения

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход