Новини

03 Април / 2018 г.

Kodak пуска лимитирана серия FLEXCEL NX по случай 10 годишнината на платформата

Kodak предоставят възможност на 25 печатници да придобият лимитирано издание на системата KODAK FLEXCEL NX. Тази версия идва с уникален външен вид, който отразява празничния дух на флексо печата, производството на опаковки и уникалната технология на Kodak. Само 25 от тези системи ще бъдат достъпни в световен мащаб от началото на април 2018 г., и ще се продават на принципа "който дойде първи".

FLEXCEL NX Wide 5080 – лимитирана серия

С възможност за производство на пластини Kodak FLEXCEL NX до максимален размер от 50 х 80 инча, системата позволява на потребителите да максимизират производителността и да минимизират отпадъците. Предоставя ползите на системата FLEXCEL NX за отпечатване на приложения с изисквания за по-голям формат.
Тази версия на системата се предлага с допълнителен едногодишен договор за поддръжка, както и още изненади от Kodak, специално селектирани по случай 10 годишнината от пускането на експонатора на пазара.

FLEXCEL NX Wide 4260 и FLEXCEL NX Wide 3548 – лимитирана серия

Прецизното възпроизвеждане на изображения и високата плътност на печат, осигурени от системата FLEXCEL NX, осигуряват преимущество за качеството, което ще ви осигури конкурентно предимство.
Тeзи разновидности на системата се предлагат с уникален дизайн, пакет от екстри и са налични в ограничени количества.

FLEXCEL NX Mid и Narrow – лимитирана серия

Налични в Mid и Narrow формати, експонаторите FLEXCEL NX предлагат изключителна технология за експонация, полуавтоматизирани действия, стабилност на процеса и лесна поддръжка.
Тези системи се предлагат с допълнителен едногодишен договор за поддръжка, 5000 евро кредит за консумативи, както и специални промоционални подаръци от Kodak.

  Kodak Flexcel NX Narrow Kodak Flexcel NX Mid Kodak Flexcel NX Wide

Гаранция

Допълнително 1 година Допълнително 1 година Допълнително 1 година
Консумативи 5,000 евро 5,000 евро 10,000 евро
Betaflex PRO Flexo System Analyzer не не да
Промо материали да да да
  1. Допълнителната гаранция се добавя към стандартната от 12 месеца
  2. Промо материалите представляват комплект от тениски и други офисни материали със специално разработен за случая дизайн
  3. Лимитирана промоция за 25 машини в целия свят!

За повече информация за тази лимитирана оферта, пишете на sales@gedbg.com.

 

Още по темата:

Свързани продукти