Начало | Блог | Клиентите на Kodak са сред най-награждаваните на 60-годишните награди на Асоциацията на Флексографските Технологии - FTA

Блог

Клиентите на Kodak са сред най-награждаваните на 60-годишните награди на Асоциацията на Флексографските Технологии - FTA

Клиентите на Kodak са сред най-награждаваните на 60-годишните награди на Асоциацията на Флексографските Технологии - FTA

Постижими резултати в рутинното производство за постигане на последователни печалби и производителност

 

Наскоро се проведоха наградите на FTA за отлични постижения в областта на флексографията за 2018 г., а клиентите на Kodak получиха над 20 награди в различни категории. Наградите са важни, тъй като те не само излъчват някои от най-добрите във флексо печата, но също така дават и възможности за качество на печат във флексо индустрията като цяло. Въз основа на резултатите, възможностите за печат на Flexo са официално трансформирани.

Наградите се провеждат ежегодно от Асоциацията на Флексографските Технологии (FTA), част от годишния FTA Forum & INFOFLEX - четиридневен микс от обучения и изложби, за които Kodak е Диамантен спонсор. Програмата е адаптирана към всички, които работят във флегрографската верига за доставки. Категориите на наградите обхващат разнообразни приложения и групи.

Откакто Kodak стартира системата FLEXCEL NX през 2008 г. (тази година е десетият юбилей), флексопечата премина през огромна трансформация. Пионерската технология на Kodak за стабилни печатни точки с плосък връх и микро моделиране на повърхността на клишето даде възможност за поредица отнововъведения. Нашите клиенти ги използват всеки ден, за да повишат възможностите на флексо печата си и да бъдат конкурентни с други процеси на печат като дълбок, офсетов и дигитален, както и с и безброй други приложения.

 
Каква е Надпреварата за точките във флексо печата?

 

Съсобственикът на технологията на Kodak за визуална комуникация с клиента (VCT), Todd Morrison, заявява: "Не са нужни много убеждения към клиентите, за да видят предимствата на FLEXCEL NX за техните висококачествени поръчки. Това, което изненадва нашите клиенти е последователността и ефективността на разходите за ежедневните поръчки, дори и за тези, които не изискват най-високо качество. За някои хора е трудно да повярват, че не е нужно да правят компромиси между икономия на разходи и качество.

В това издание технологията VCT взе наградата 2018 FTA Flexographic Print Excellence Gold & Best in Show за комбиниран процес на гофриране за картоните на BJs ресторант и Brewhouse. Клиентът на VCT, Proactive Packaging, произвежда наградения картон. Съдиите заявяват, че "красивото изпълнение на процеса на отпечатване на бялото мастило върху крафт продукти" е това, което ги е впечатлило най-много. Победата е важна не само за търговския магазин, печатницата и марката, но подчертава и способността на Kodak да отговори на нуждите във веригата за доставки на флексо и да повиши възможностите на флексо печата, независимо от неговото приложение.


Проактивната опаковка с награда 2018 FTA Flexographic Print Excellence Gold & Best in Show
за комбиниран процес за гофриране - победителят на BJs ресторант и Brewhouse.


Най-важното е, че тези резултати не са просто възможни при определени, конкретни обстоятелства. Те са постижими в рутинното производство - така че печалбите и производителността са последователни. Поздравления за всички победители в наградите за върхови постижения във флексографията и за потребителите на Kodak FLEXCEL NX, които управляват печеливш растеж за бизнеса си.

 

Прочетете повече за Системата Kodak FLEXCEL NX - незаменим фактор за успех
Най-популярни
Последни