Начало | Блог | Печатницата Simian - удовлетворени от инвестицията си в две KODAK MAGNUS Q800 Platesetters

Блог

Печатницата Simian - удовлетворени от инвестицията си в две KODAK MAGNUS Q800 Platesetters

Печатницата Simian - удовлетворени от инвестицията си в две KODAK MAGNUS Q800 Platesetters

Постигане на бързина, стабилност и опазване на околната среда

 

Преди почти две години Simian, компанията-майка на печатниците Reclameland, Drukland.nl и Flyerzone, удвоява капацитета си за производство на офсетови пластини с термални екпонатори KODAK MAGNUS Q800. Това е покупка от която компанията отчаяно се е нуждаела за разрастване на бизнеса.

След като работи с експонатор MAGNUS за около една година, Simian купува втора машина Kodak. Специалистът на CTP дивизията Marco Terpsta споделя: "Термалният експонатор MAGNUS е солидна, стабилна машина, на която можем да произведем много пластини за кратко време. И двете машини се оказаха много добра инвестиция."

С покупката на два експонатора  MAGNUS Q800, Simian може да подготви 80 пластини в час, напълно автоматизирано. "Всичко, което трябва да направим, е да заредим пластините и да закараме вече експонираните в нашите печатни машини Komori. Перфектно!"

Terpstra също е много доволен от пластините KODAK TRILLIAN SP. Отпечатъците, които излизат от печатната машина, сега могат да бъдат завършени за много кратко време. TRILLIAN пластините всъщност, са подходящи за H-UV мастила и са най-здравите пластини по рода си. Те почти нямат износване от механични или химични влияния. "В допълнение, пластините TRILLIAN имат изключително ниско въздействие върху околната среда, което е много важно за нас и нашите клиенти."

 

Искате да се убедите в качеството и ползите на решението Magnus Q800? 
Свържете се с нас за консултация и тестове.
Свържете се с нас
Най-популярни
Последни