Начало | Блог | Новият Flexo HUB на Kodak - най-новата инвестиция в бизнеса с опаковки

Блог

Новият Flexo HUB на Kodak - най-новата инвестиция в бизнеса с опаковки

Новият Flexo HUB на Kodak - най-новата инвестиция в бизнеса с опаковки

Kodak представи в Брюксел съвсем нов технологичен център за флексо опаковки.

Иначе познат като Kodak Flexo HUB, центърът представя най-новите технологии на Kodak за флексо печатната индустрия, включително водещата KODAK FLEXCEL NX система  и служи като място, където флексо експертите могат да си сътрудничат, за да задвижват развитието на печата на опаковки.

Ключови членове на флексо обществото, експерти от бранша и журналисти са присъствали на откриването, което съвпада с първия ден на Labelexpo Europe - най-голямото търговско изложение в индустрията за етикети и опаковки. Впечатляващият, иновативен дизайн на новото съоръжение създава атмосфера сред гостите, заредена със същия дух на сътрудничество, който ще задвижва и Flexo HUB.

На церемония по откриването, организирано от Grant Blewett, директор продажби в бизнеса за флексо опаковки на Kodak; Chris Payne, президент на направлението за флексо опаковки на Кодак, кани Bernhard Stradner, президент на Германската Флексо Техническа Aсоциация (DFTA), да се присъедини към него при официалното рязане на лентата пред голяма публика. Payne потвърждава ангажимента на Kodak като водещ доставчик на технологии в областта на опаковането и показва на  европейската флексо индустрия, че считат това пространство за „свой дом“. Stradner говори с любов за дългосрочните си отношения с Kodak технологията и им благодари за задвижването на огромна промяна във флексо индустрията.

Центърът е пълен с провокиращи мислълта примери за добре познати опаковки на продукти, при създаването на които е била изполавана технологията на Kodak, с цел увеличаване визуалното въздействие върху рафта за хранителни стоки и ефективността на разходите в производствената верига. Това са продукти, които всички купуваме и използваме в ежедневието си, и често не знаем, че именно Kodak играе голяма роля „зад сцената“, за да привлече вниманието ни, докато правим седмичните си пазарувания.

Картини, вдъхновени от дизайна на опаковките, украсяват стените на новия Flexo HUB. На откриването известен местен уличен художник продължава темата за сътрудничество, като кани гости да създават изкуство заедно.

Flexo HUB в Брюксел е вторият по рода си за Kodak. Откриването на първия подобен център е в Шанхай, Китай по-рано тази година. Тъй като търсенето на гъвкавите флексо решения на Kodak нараства, се увеличава и нуждата от центрове като тези, където Kodak може да събере на едно място клиенти и други ключови играчи от бранша, за да оптимизира цялостните решения и да продължи посоката към положителна промяна. След като в началото се е разглеждал като по-нискокачествен процес на печат, флексопечата се развива значително през последните години и сега е признат за способен да постигне резултати, сравними с други висококачествени печатарски процеси като офсетовия и дълбокия печат. Съвременните технологии на Kodak играят съществена роля в тази трансформация, а Flexo HUB центровете спомагат за следващите вълни на развитие.

За да научите повече за Flexo HUB, Kodak в Labelexpo и широкото портфолио от решения за опаковки на Kodak, посетете www.kodak.com/go/print.

 

Прочетете допълнително материали по темата:

Най-популярни
Последни