Начало | Блог | Teckwin и CGS се съюзяват в управлението на цветовете

Блог

Teckwin и CGS се съюзяват в управлението на цветовете

Teckwin и CGS се съюзяват в управлението на цветовете

Успешно постигане на изискванията за качество, последователност и точност на цветовете

 

Наскоро Shanghai Teckwin Technology Development Co., Ltd. изгради доверен съюзник в управлението на цветовете в лицето на CGS Publishing Technologies International GmbH. Компанията е световен дизайнер, производител и дистрибутор на цифрови мастилено-струйни принтери за печат върху керамика, плоски солвентни UV системи за супер широкоформатен печат и roll-to-roll мастилено-струйни печатни системи за най-взискателните графични приложения. CGS от своя страна, е световен лидер в решения за управление на цветове, системи за дигитални цветни проби и специално разработени медии.

Използвайки ORIS Press Matcher // Web, Teckwin е способен по всяко време и надеждно да постигне своите цели и изисквания за качество, според цветовата последователност и точност, независимо от използваните модели принтери. Освен това, исканите резултати могат да бъдат постигнати на множество различни носители и на всякакви субстрати. Това е от изключителна важност за Teckwin, тъй като компанията се стреми да се развива на пазара на опаковки, маркировка и текстил, както и на пазара на аксесоари за телефони, подови настилки и постелки в индустриален мащаб.

"CGS е най-добрият партньор с който може да се работи, по отношение на управлението на цветовете", посочва Stella Hu, президент и главен изпълнителен директор на Teckwin. "От една страна, ORIS Press Matcher // Web е ефективен при постигане на консистентен цвят, а от друга страна, е лесен за употреба дори и за потребители, които тепърва започват да работят с него", продължава Hu. “Освен това, скоростта на печат и обемът могат да бъдат оптимизирани, както и отпадъчните материали, което води до икономии на разходите.”

"Развълнувани сме от сътрудничеството с Teckwin, защото така разширяваме нашето портфолио в индустриалния печат", подчертава Andreas Kämmerer, главен изпълнителен директор на CGS.

Shanghai Teckwin Technology Development Co., Ltd. е основана през декември 2001 г. в Шанхай, Китай. Дистрибуторската мрежа на компанията обхваща повече от 75 държави по целия свят. Визията й е да използва най-надеждните компоненти и новаторски инженерни решения, основаващи се на перфектен производствен процес.

CGS Publishing Technologies International GmbH, признат лидер в създаването на цветни проби, производството и системите за автоматизация за пазара на професионални графични изкуства, има съвсем нов облик с продуктови предложения, които отговарят на цялата гама от нужди на клиентите. От дизайна до производството, инструменти за интерактивно взаимодействие, дигитални и 3D прототипи, и инструменти за автоматизация и облачни услуги, CGS-ORIS помага на собствениците на брандове, дизайнерите, и професионалисти в областта на графичните изкуства да повишават качеството и да рационализират своите процеси и разходи.

 

Искате да разберете повече относно управлението на цветовете със CGS ORIS?
Свържете се с нас за демонстрация и консултация. 
Свържете се с нас
Най-популярни
Последни