Начало | Блог | Square SA подобрява продуктивността и времето за изпълнение с iC3D

Блог

Square SA подобрява продуктивността и времето за изпълнение с iC3D

Square SA подобрява продуктивността и времето за изпълнение с iC3D

С постоянното скъсяване на времето за достигане до пазара, на Square SA им е било необходимо решение, което да осигури много по-голяма гъвкавост, бързина при изпълнението на поръчки и висока продуктивност, които да се преобразуват в продажби.

Агенцията за графични комуникации Square SA е създадена през 1979 г. С всеобхватни познания за процеса от дизайн до печат, Square работи най-вече в областта на предпечатната подготовка и опаковките, документи и публикации, бази данни за изображения, както и управлението на ресурси и редакционни решения. Графичните комуникации са основният бизнес на компанията, прилагайки изцяло технически подход. Основана в Лион, Франция, компанията може да се похвали с портфолио от клиенти, включващо глобални марки като Adobe, BNP Paribas, L'Oréal, Le Monde, Danone, Volvo и много други.

Bledilait 

Roland Donzelle, главен изпълнителен директор на Square SA вярва, че изискванията на клиентите са се променили драстично: "Времето за достигане до пазара е станало много по-кратко, което изисква по-голяма гъвкавост от доставчиците".

Donzelle допълва: "Изискванията към предпечатната подготовка вече обхващат снабдяването със структурирани данни и 3D симулации, както и с прототипи". За Square това представлява възможност и предизвикателство да се прогнозират тези изисквания. 

Bledichef Blediner

Разгледайте IC3D. Като апликация за 3D дизайн и симулация на опаковки, IC3D превръща идеите в нещо осезаемо. Не само е възможно да съзадете 3D среди в реално време, но също така и да създаде триизмерни модели, базирани на сложни сценарии. "Философията зад софтуера наистина ни привлече. Благодарение на своята гъвкавост iC3D не остана незабелязан. Другите софтуерни продукти могат да бъдат незадоволителни, тъй като те продължават да поставят в изолация дизайнерските процеси. "Roland Donzelle, главен изпълнителен директор на Square SA  

Освен това Square търси доставчик, който да ги послуша. "Друг изключително важен фактор бе доставчикът да е в синхрон с нашите нужди", казва Donzelle. Ясно е, че да имаш силен партньор е от голямо значение, за да получиш достъп до пазара и да генерираш устойчив и доходоносен растеж. Повече от година Square използва IC3D и отбелязва забележителна промяна. Благодарение на iC3D времето за изпълнение се е подобрило, а продуктивността се е увеличила. Така iC3D дава възможност на операторите да подобрят своя творчески потенциал. Освен това постига резултати, водещи до подобряване на продажбите. Сега Square трябва да убедят настоящите си клиенти да се възползват от софтуера и може би по-важното е да привлекат нови клиенти. "Ние сме напълно доволни", заключава Donzelle. 

За Square:

Square SA е агенция, оперираща в областта на графичните изкуства. В ерата на постоянна свързаност и дигитално публикуване, бързото създаване на документи, отпечатването или усъвършенстването им с мултимедийно съдържание, прехвърлянето, превеждането, модифицирането и класифицирането подаването им е станал основен проблем за купувачите. 

Научете повече за IC3D ТУК.

Най-популярни
Последни