Начало | Блог | Освежи цвета и лятото с нова цветопробна система!

Блог

 Освежи цвета и лятото с нова цветопробна система!

Освежи цвета и лятото с нова цветопробна система!

Една поговорка в модата гласи, че “всяко ново е добре позабравено старо”. При цветовете в печата, обаче нещата не стоят така. Новостите идват и преобразяват изцяло досегашните модели на работа. Появяват се нови възможности, функциите разширяват обхвата си и неусетно идва време да подмените досегашното си оборудване за цветни проби с нова система.

Защо да замените това, което сте ползвали досега?

Това че нещо работи “някак” не означава, че не може да работи по-добре. Наличието на просто “някаква” цветопробна система, наистина премахва част от неточностите при цветове и грешките при печат, но далеч не означава,че печатате безпроблемно и безгрешно. Когато ви е необходима истинска прецизност и желаете да контролирате цветовете и да следите история им за всяко едно цветно печатащо устройство, вече ви е необходим и друг подход.

Може би досега сте работили с даден софтуер за проверка на цвета, който обаче е изисквал постоянно напасване и настройки на принтера. Досадно, нали? И за да си го спестите, изготвяте проби без сертификат, при което нямате достоверност на резултатите. Писнало ви е да калибрирате твърде често вашата цветопробна система? И разбира се да се окаже, че това трябва да се случи точно когато са пристигнали най-спешните и многобройни клиентски поръчки за цветни проби. 

Дали някога възможности, като да можете да отпечатвате цветни проби от дистанция или дори клиентите ви сами да си пускат файловете за проби, са били налични при избора ви на система? В главата ви вероятно се въртят още стотици такива въпроси. Подменяйки старото си оборудване с ново от ГЕД лесно ще можете да откриете техните отговори.

Какво съдържа една нова цветопробна система?

Както знаем, системата е съвкупност от няколко елемента. Отговорът е много прост - качествен софтуерен продукт за управление на цветове и най-ново поколение широкоформатен принтер. Продуктите на фокус в цветопробната система, предлагана от ГЕД са:

 • CGS ORIS ColorTuner // Web базов софтуер за настройка и обработка на цветове, управление на опашките за печат и виртуална цветна проба;

 • Принтер Epson за сертифицирани цветни проби проби от серията SureColor SC-Px000 Violet Spectro с максимално цветово пространство и автоматично измерване на цветовете;

 • Допълнително: Включени компютър и монитор към системата, където е инсталирано всичко необходимо за бърза интеграция на системата във Вашето производство.

 • Софтуерът включва модул Oris Certified // Web,  който ще Ви позволява да сертифицирате цветните проби от принтера и дори от всяко печатащо цветно устройство по определен стандарт, например Fogra.

[Бонус] В комплекта са включени безплатно и 2 броя ролна хартия за сертифицирани цветни проби

Какво ви дава предложената от ГЕД цветопробна система? 

Новата цветопробна система би подействала благоприятно като подобри качеството, спести време и ресурси. Не бива да пренебрегваме и нейната възможност да осигури нови услуги за клиентите на вашия бизнес. Преимущества на цветопробната система, която от компанията предлага са многобройни:
 

 • Спестено време на работа
 • Намалена нужда от калибрация
 • Сигурна работа със спот цветове
 • Възможност за виртуални цветни проби
 • Отпечатана проба на един клик разстояние
 • Контрол и история на промените 
 • Без нужда от работа с друг софтуер

Нека разгледаме малко по-подробно някои от преимуществата, които системата би ви дала. От ГЕД залагат на Уеб-базирано решение, което дава възможност за лесно подаване на поръчки дори от разстояние, бърза проверка на файловете и надежден контрол.  Не е необходимо инсталиране на каквито и да било софтуери по клиентските компютри за разпечатване на проби. Независимо от операционната система, необходим ви е само браузър.

С нашата система можете лесно да създавате проби на монитор (виртуални проби) и/или разпечатани цветни проби. Всички те могат да бъдат сертифицирани по еднакви стандарти в едно решение. 

Софтуерът на CGS дава възможност за включване на спот цветове в скалата за измерване и тяхното верифициране. Освен това той поддържа работа с всички актуални модели цветопробни принтери на Epson, както и на други производители. Позволява контрол на цвета не само на принтери, но и на всички типове печатни машини.

Това са само част от преимуществата на новата система. Не пропускайте тази възможност да направите цветно своето лято!

Промоцията е валидна до 31.07. 2019 г.


За допълнителна информация посетете страницата на ГЕД или се свържете директно с екипа на Гед на тел.: 02/ 80 61 280 или по и-мейл на sales@gedbg.com.

Най-популярни
Последни

Свързани продукти