Начало | Блог | Hybrid събира печатници за етикети и опаковки на едно място

Блог

Hybrid събира печатници за етикети и опаковки на едно място

Hybrid събира печатници за етикети и опаковки на едно място

Hybrid Software кани флексо и дигитални печатници за опаковки и етикети в St George’s Park, националния футболен център на FA, на нейното Hybrid събрание, за да научат как софтуерът ѝ може да подобри настройките за предпечатна подготовка.

Често виждаме събиране на хора, използвано в екипните спортове, формирайки се екип в тесен кръг, който да изгради стратегия, да мотивира или да отпразнува постигнатите цели. Точно това направи Hybrid със своите клиенти, заедно с някои други доставчици в отрасъла. Arden Software, Cerm, Creative Edge, GMG, Thermoflexx и Zünd се присъединиха към Hybrid, за да обсъдят новите функции в света на предпeчата и по-нататъшния производствен процес.

Paul Bates, мениджър продажби за Англия и Ирландия, споделя: „Всяка промяна носи възможности и тази среща е нашият начин да съберем хората и да покажем на клиентите как нещата могат да се правят различно. Ако не знаеш какво предлагаме, как можеш да се възползваш от него?“

Той продължава: „Всичко в софтуера на Hybrid Packzflow е базирано на PDF и HTML. Не се включва софтуер от трета страна и също така предлагаме лиценз за всяка фирма, за да използвате една и съща система в няколко производствени процеса. Най-съществената разлика при нас е, че искаме да ви изслушаме, тъй като вие знаете по-добре от всеки друг какви са „болезнените точки“. Ще започнем и ще видим дали можем да разработим решение на вашите проблеми, което означава, че вашата система просто ще става по-добра и по-добра. Това е гъвкава платформа и основното нещо е, това не е краят, а сме в самото начало. Животът не трябва да бъде толкова сложен, опитваме се да се справим с безмислените пречки вместо вас. Сега можете да имате това, защото имате избор. Този софтуер вече е номер едно в предпечатната подготовка за опаковки.“

Pascal Wybo, продуктов мениджър за софтуера Packz на Hybrid, демонстрира възможностите му. Той заявява: „В Packz работим с Native PDF файлове, така че няма нужда да ги конвертирате. За да направим това преживяване лесно, създадохме работни пространства, свързани със задачата, където потребителите могат да редактират файлове и да работят върху дизайна в една и съща програма, с включен преглед с обяснения в същия прозорец.“

Софтуерът работи по един и същи начин, независимо дали е на PC или Mac, което позволява на печатници, с каквато и да e IT инфраструктура, да го използват. Всички вградени изображения и текст в един файл могат да бъдат премахнати без усложнения, тъй като това е PDF файл. Софтуерът помага на потребителите, като маркира проблеми - например шрифтове, които не са по правилата на ЕС или изображения, проектирани в RGB, информирайки потребителя, че трябва да предприеме действия.

Формата на точките и линеатурата могат да бъдат дефинирани в PDF-а за всяко изображение във файла. ICC профилите могат да се прилагат в отворено приложение. Също така потребителите могат да ги свържат с отделна програма за управление на цветовете, освен това могат да изолират цветовете, за да виждат само областите, на които ще бъде поставен цветът.

Г-н Wybo продължава: „Във флексо печата често трябва да търсим текст с определен размер. Филтрите могат да ви помогнат да установите текст с определен размер, като отново посочите дали той отговаря на регламентите или не. Понякога клиентите използват очертани текстове, които причиняват много проблеми при промени, извършвани в последния момент. Този софтуер може да сканира очертаните текстове и да ги приравни с най-близкия наличен шрифт, с опция за избор дали да запази очертанията или не. Тази особеност произхожда от истински клиент. Той отишъл в Hybrid с проблема с очертаните текстове и на компанията ѝ отнема само три месеца, за да разработи решение, което да го поправи.

Втората част от софтуера на компанията идва с Cloudflow, който отново бе демонстриран от г-н Wybo за присъстващите. Той обяснява: „Различните модули, които съставят Cloudflow, са изградени с помощта на HTML5, което означава, че Cloudflow може да работи на всеки лаптоп или настолен компютър, способен да управлява производствения поток с хилядите файлове, използвани в печатарската продукция.“

Софтуерът е достъпен през интернет и може да се стартира от облака. Така може да бъде използван навсякъде по света. Един лиценз може да бъде споделен между различни местоположения, при условие че не се използва едновременно с дела на облачния поток. Това също така позволява на различните производствени процеси да имат достъп до същите файлове.

 

Желаете да получите персонална демонстрация или консултация за този продукт? 
Свържете се с нас
Най-популярни
Последни