Начало | Софтуер | Профилиране, управление и конверсии на цветови пространства | Конверсия на профили и цветови пространства | ColorServer - сървър за управление на стандартни и потребителски цветови библиотеки и профили
ColorServer - сървър за управление на стандартни и потребителски цветови библиотеки и профили

GMG Color ColorServer - сървър за управление на стандартни и потребителски цветови библиотеки и профили

Софтуер с който можете да управлявате конверсиите на профили и цветови пространства между различни технологии и печатни условия

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Компоненти
Блог
Новини
Демонстрация, инсталация и поддръжка

Описание

GMG ColorServer е софтуер с който можете да правите напълно автоматични конверсии между различни изходни цветови профили.

Това решение е много повече от самостоятелен сървър за управление на цветовете и идва с много висок клас DeviceLink технология, с която да получи максимума от вашите PDF файлове и изображения, като ви помага да създадете готови за печат файлове с възможно най-високо качество.

 

Изпрати запитване

 

GMG ColorServer подобрява резултатите на печат с много добро управление на цветовите профили

GMG ColorServer създава данни готови за печат за изключително кратко време. GMG разполага с патентованата MX технология, която конвертира цветовете между различни печатни условия и технологии с много голяма точност. Черният канал се запазва, а критичните за цветовете области се стабилизират. Резулатът са много по-добро качество на изображенията и предвидими цветове.

С GMG ColorServer можете бързо да заменяте, предвиждате и подобрявате резултатът по време на печат

 • при смяна на печатните условия - например при смяна на печатния материал от промазана харитя на непромазана хартия
 • при смяна на печатната машина - ако имате нужда да смените плана за печат от една печатна машина на друга ще можете да го правите бързо и лесно, като предвиждате и уеднаквявате крайния резултат. Също можете да конвертирате цветовото пространство на поръчка печатана на друго място, към вашето производство и така да посрещнете очакванията на клиента без да трябва да правите много и скъпи настройки на машината
 • при смяна на печатната технология - получавате поръчка, която е правена на дълбок печат, но клиентът иска да се отпечата на флексо печат

 

Централно място за конвертиране между различни цветови условия и параметри

GMG ColorServer ви позволява да използвате един централен сървър за всички цветови конверсии и управления, което ви гарантира консистентност между резултатите.

Можете да конвертирате данни бързо, лесно и точно, независимо от печатния ви процес, използвания материал или комбинация от мастила. При създаването на профила ще бъдат предвидени неща като тоналността на печатния материал, вашите вътрешни стандарти, специфичините изисквания на клиентите за печат на спот цветове и много други. Централизираната база данни винаги гарантира правилния резултат, защото независимо дали правите цветна проба или печатате, файлът винаги реферира към централен профил.

 

Използвайте готови конфигурации за различните видове печатни технологии

Независимо каква печатна технология използвате GMG ColorServer може да се справи с необятните комбинации от материали, мастила и печатни процеси. За да улесни това още повече GMG ColorServer идва с готови пакети от модули и опции за различните видове печатни технологии.

 

GMG ColorServer Multicolor

Ако печатате повече от CMYK и искате да упралвявате всички печатни процеси независимо дали са свързаи с дигитален печат или конвентиционален печат, печатът на опаковки се нуждае от решение като Multicolor.

Виж повече за GMG ColorServer Multicolor

 

GMG ColorServer Digital

Вече можете да адресирате един от големите проблеми на дигиталния печат, а именно повторяемостта на печата и визуалното му съответствие с други печатни технологии. Независимо дали печатате широк формат или печатате опаковки с дигитален печат, GMG ColorServer Digital ви дава възможност да стандартизирате печата и да го уеднаквите спрямо другите дигитални технологии, които имате.

Виж повече за GMG ColorServer Digital

 

GMG ColorServer Conventional

RGB, CMYK или файлове със смесени данни? Качеството е общия знаметал за всяка печатна технология, независимо дали е офсет, флеко или дълбок печат. GMG ColorServer може да ви помогне да стандартизирате печата и резултатите от него, както по увтърдени стандарти, така и по вашите вътрешнофирмени стандарти.

Виж повече за GMG ColorServer Conventional

 

С GMG ColorServer получавате предвидимост и еднакви резултати по цялата верига на производство

 • готови за печат и цветово управлявани PDF файлове
 • плавни преливки, много добри детайли в светлосенките, ярки изображения с плътни цветове
 • запазване на черния цвят на другите "чисти" цветове във файла
 • получавате еднакво цветопредаване и възприятие на един и същи файл, отпечатан на различни печатни материали
 • автоматизация на повторяемите дейности и задачи

 

Конверсия на печатни файлове с различни входни данни към вашата печатна технология за ясни и качествени резултати

 • PDF файл, който получавате от клиент, може да съдържа в себе си изображения, които все още са в своите оригинални цветови пространства, тоест все още не са конвертирани към целевото цветово пространство
 • всеки такъв обект може да бъде отбелязан с ICC профил, който да описва това цветово пространство
 • намерението за печат от своя страна описва цветовото пространство на печат или целевото цветово пространство
 • тези обекти могат да бъдат например в RGB или да са конвертирани в CMYK, но израният CMYK модел да е различен от CMYK модела, който ще се използва на печат. Всички тези обекти трябва да се нормализират и конвертират към избрания за печат CMYK модел.
 • на следващия етап се управляват параметри като прозрачности и презастъпване (надпечатване)
 • когато файлът е обработен по този начин е готов да бъде конвертиран към цветовото пространство с което ще печатате

 

 

Изпрати запитване

Демонстрация, инсталация и поддръжка

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда


В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com


Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:
инсталация на продукта след закупуването му

 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му


Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.


Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че имате проблем с GMG ColorServer или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход