Начало | Софтуер | Компоненти | GMG ColorServer Conventional
GMG ColorServer Conventional

GMG ColorServer Conventional

Модул към софтуера GMG ColorServer с който можете да профилирате и подготвяте файлове за стандартен печат

Свържете се с нас
Описание

Описание

GMG ColorServer Conventional предоставя големи възможности за профилиране на стандартни печатни машини и конверсия на цветовите пространства на файловете към тези машини.

Входящите файлове могат да бъдат конвертирани към всички утвърдени стандарти като PSO или GRACoL. Интеграцията на GMG ColorServer Conventional с GMG OpenColor ви позволява и да правите собствени профили и вътрешни стандарти за машини и технологии, за които няма утвърдени печатни стандарти.

ColorServer Conventional поддържа всички стандартни технологии, като офсетов печат, дълбок печат или флексо печат, като позовлява тяхното профилиране и конверсията на файлове от една технология към друга.

 

Постигнете постоянни и еднакви резултати на всички печатни технологии, независимо дали става дума за офсетов, дълбок или флексо печат

Ако печатате опаковка на голяма марка или печатате реклама във вестник на утвърден европейски производител, те ще бъдат отпечатни на различни технологии, печатни машини, с различни мастила и материали в различните печатници.

Още повече ако имате поръчка, която сте планирали за една печатна машина, но се налага да отпечатате на друга машина, това би довело до различен резултат, заради различните технологии и печатни условия. 

Това означава, че файлът винаги трябва да се обработи и конвертира за всяка печатна технология, така че да се компенсират вариациите и да се получи еднакъв краен резултат, без значение от избраната машина или печатна технология.

 

Спестете мастило с използването на GMG InkOptimizer

GMG InkOptimizer е част от GMG ColorServer Conventional и ви позовлява да постигнете още по-голяма оптимизация на разходите в производството. GMG InkOptimizer коменсира цветовете, като увеличава черния канал и намаля другите хроматични цветове, постигайки крайно спестяване до 20% от общия разход на мастило.

В допълнение се стабилизира балансът на сивото и се оптимизира целия печатен процес. Резултатът е по-стабилен печат и цялостно по-добро качество на изображенията.

 

Автоматизирайте ежедневните задачи и спестете време и усилия на вашия екип

Ако получавате много поръчки с разнообразни цветови профили и модели, които трябва да конвертирате към различни цветови пространства и модели на работа, имате нужда от автоматизирано решение. GMG ColorServer Conventional използва всички възможности на своята клиент-сървър архитектура за постигне неверояно спестяване на времеи да гарантира най-добрите резултати всеки път.

 

Виж повече за GMG ColorServer

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход