Начало | Софтуер | Компоненти | GMG ColorServer Multicolor
GMG ColorServer Multicolor

GMG ColorServer Multicolor

Модул към софтуера GMG ColorServer за управление на цветовете и подготовка на файлове за печат с няколко цвята за всички печатни технологии

Свържете се с нас
Описание

Описание

Спот цветовете се използват много често в печата на опаковки и много често се използват както за специални елементи на марката, така и директно в изображенията.

Как можем да конвертираме тези спот цветове и да ги отпечатаме точно, когато имаме машина за дигитален печат? 

Как можем да отпечатаме поръчки на дигиталната машина, които преди това са печатани на флексо или на офсет и обратно, като получим един и същи предивидим резултат?

Това са някои от основните въпроси пред печатниците, които искат да внедрят нова технология в своето производство.

GMG ColorServer Multicolor ви дава отговора на всички тези въпроси, като ви позволява да създадете точни и добре подготвени файлове за печат независимо от технологията, печатните условия, използвания материал или мастила.

 

Получете еднакви резултати на печат, независимо дали изпозлвате дигитален печат, конвенционален печат или двете

Печатът на опаковки се характеризира с някои от най-високите изисквания за точността на възпроизвежданите цветове. Собствениците на марки изискват еднакъв резултат, независимо от технологията на която е изработена дадена поръчка.

Резултатът, който се получава на дигитален печат трябва да е напълно еднакъв с резултата, който се получава от конвенционален печат, като например офсет или флексо.

  • за дигиталния печат няма утвърдени стандарти
  • софтуерът, който идва с машината не може да се справи със сложните производствени задачи да се стандартизира печата спрямо други технологии
  • предпечатът е ключов елемент в управлението на цветовете, защото операторите на дигиталната машина могат да правят много ограничени корекции

GMG ColorServer Multicolor ви позволява да постигнете това с лекота, незаивисмо от използваните печатни технологии, материали, мастила и други печатни условия.

 

Печатайте точни и еднакви цветове на марките и техните продукти

Стандартният печат като флексо и офсет често използва спот цветове, за да се постигнат цветове на марките и техните продукти. Дигиталният печат обаче трябва да симулира тези цветове само с цветовете, които са в дигиталната машина и да постигне не само точни цветове, но и еднакъв резултат със стандартния печат.

GMG ColorServer Multicolor автоматично конвертира всички спот цветове към целевото цветово пространство на печатната машина, в зависимост от избраната технология на печат, независимо дали е CMYK или CMYKOGV - крайният резултат ще изглежда еднакво.

 

Много повече гъвкавост за предпечата, много по-малки вариации по време на печат

Работата със спот цветове във файловете, особено ако тези цветове са използвани и в преливките на изображенията, прави задачата на предпечата сложна и много често онемаща сериозно време. Ако този файл трябва да се отпечата на дигитална машина, този цвят трябва да се замести или да се конвертира към цветовете, с които разполага тя и да се гарантира, че крайният резултат ще е еднакъв със стандартния печат.

GMG ColorServer Multicolor автоматично обработва всички входящи файлове, като предпечатът може да избере печатните условия към които те трябва да бъдат конвертирани. 

 

Постигнете еднакъв и консистентен печат на всички технологии или постигнете максимума от всяка технология

Ако дадена печатна машина използва повече от четири мастила, например има оранжево, виолетово и зелено, това означава, че тя има много по-голямо цветово пространство от стандартния четирицветен печат. 

Това ви позволява не само да симулирате спот цветовете с много голяма точност, но можете да постигате и много по-ярки и живи изображения. С GMG ColorServer Multicolor можете да извлечете максималното цветово пространство от всяка технология и да дадете най-добрите резултати на вашите клиенти

 

Сменяйте само поръчките, без да сменяте цветове на машината

Печатът с няколко постоянни цвята като CMYKOGV например има много предимства и в стандартния печат. Ако имате много добро управление на цветовете, можете да симулирате всички цветове във файловете, които получавате с тези мастила.

Това означава, че когато завършите една поръчка, можете директно за заредите следващата поръчка и да печатате без проблем и без да е нужно да измивате секции от машината и да подготвяте нови цветове. Печатът с разширено цветово пространство ви спестява време и разходи от всяка една поръчка

  • концепцията за печат с повече мастила е приложима за всякакви печатни технологии и предоставя много добри резултати и спестявания, както в дигиталния печат, но така и в офсетовия, флексо и дълбокия печат
  • с използването на повече цветове, Multicolor ви позволява да намалите значително времето и разходите за подготовка на всяка поръчка
  • разширеното цветово пространство води до много по-добри резултати на печат и по-качествени изображения 

 

Виж повече за GMG ColorServer

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход