Начало | Софтуер | Компоненти | GMG ColorServer Digital
GMG ColorServer Digital

GMG ColorServer Digital

Модул към софтуера за управление на цветовете GMG ColorServer, който позволява стандартизацията и управлението на цветовете на четирицветни дигитални машини

Свържете се с нас
Описание

Описание

Дигиталният печат с четири цвята е често използван, заради своята гъвкавост и ниска себестойност при къси тиражи. Клиентите очакват от печатниците много точни цветове, повторяемост на резултатите при ретираж и много високо качество на печат, което просто е трудно да се постигне само със CMYK.

GMG ColorServer Digital е идеалното решение за печатници, които искат да постигнат истинския максимум на своите четирицветни дигитални машини.

 

Постигнете еднакъв резултат на всички печатни машини и технологии във вашето дигитално производство

Повечет печатници, които имат дигитални машини имат различни печатни устройства, с различни мастила, различни медии и различни печатни условия. Всяко от тях печата по различен начин и резултатите са различни. Задачата да се отпечатат поръчки на една и съща марка на различни технологии, например широкоформатен печат за външна реклама и дигитален листов печат за рекламни материали и да се постигне еднакво цветопредаване е наистина сложна.

GMG ColorServer Digital е решението на този проблем, като конвертира входните файлове към цветовото пространство на избраната дигитална машина, като в същото време следи и запазва консистенцията на резултатите между различните технологии.

 

GMG SmartProfiler ви позволява да правите профили на вашите дигитални машини бързо и лесно

GMG SmartProfiler ви дава възможност да създавате профили на вашите машини само с няколко клика. С този инструмент можете да направите профил на всяка дигитална машина, без значение дали е широкоформатна, листовва или ролна. Интерфейсът е много интуитивен и предоставя няколко лесни стъпки, които всеки може да следва и постигне най-добрите резултати.

 

Започнете да използвате индустрилани стандарти във вашия фигитален печат 

Поръчки отпечатани на стандартен печат в съответствие с някой от международните стандарти като FOGRA39 например, трявба да изглеждат по същия начин ако се отпечатат на дигитален печат. Конверсията на цветото пространство на файлове, които се печатат по стандарт към цветовото пространство на дигиталните машини трябва да се прави внимателно и с много добро разбриране за процеса.

 

Използвайте по малко мастило и кликове във вашия дигитален печат, като запазите качеството на крайните резултати 

Интегрирания модул GMG EcoSave намалява разхода на мастило, без това да се отразява на качеството на крайния резултат. GMG ColorServer Digital и GMG EcoSave анализират всеки файл, неговото цветово пространство и цветовото пространство на машината с която ще се печата. По този начин софтуерът замества и оптимизира файловете, така че да разпредели цветовете по възможно най-добрия начин, така че да се постигне максимален резултат с по-малък разход на мастило.

Независимо дали използвате дигитална машина за която закупувате мастила или работите на клик модел, GMG EcoSave може да ви спести значително количество разходи. Също така много често се подобрява значително времето за печат, което от своя страна увеличава капацитета на машината за отпечатване на повече поръчки.

 

Виж повече за GMG ColorServer

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход