Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Автоматични сканиращи устройства | eXact Auto-Scan - универсална сканираща система за измерване на намастиляване
eXact Auto-Scan - универсална сканираща система за измерване на намастиляване Разгледайте галерия

X-Rite eXact Auto-Scan - универсална сканираща система за измерване на намастиляване

Автоматична система за сканиране на печатни скали и измерване на намастиляването в различни зони

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог
Новини

Описание

X-Rite eXact Auto-Scan е универсален уред за сканиране и измерване на печатни скали създаден за всички печатници, за които времето за настройки и качеството на печат са от ключово значение.

Независимо дали имате стара машина, която няма собствена система или имате нова машина с вградена система, X-Rite eXact Auto-Scan може да подобри вашия процес, като ви спести изключително много средства.

 

Изпрати запитване

 

Измервайте печатни листи и скали независимо къде са на листа

X-Rite eXact Auto-Scan е уникално решение, което дава възможност да измервате скали на печатните листи, когато уредът е монтиран на автоматичната релса и също така да измервате спот цветове навсякъде по листа, като откачите уреда и го изпозлвате като стандартен денситометър или спектрофотометър.

Auto-Scan е напълно самостоятелно решение, което може да стои до всяка печатна машина и бързо и лесно да измерва скали, независимо къде са позиционирани на листа. С един клик на бутона измерва скали във всички M-mode и бързо и лесно генерира данни за намастиляването.

С Auto-Scan можете да измервате скали с минимална големина от 3 мм, което го прави изключилтено подходящ за голяма част от офсетовите печатници.

  • бързо и точно измерване на скали навсякъде на листа
  • измерва цялата скала с един клик без нужда операторът да управлява процеса

 

Всичко, което можете да очаквате от един eXact - автоматизирано

Освен, че получавате напълно автоматичен скенер, можете да използвате вградения eXact и като самостоятелен уред за спектрофотометрични измервания и контрол на качеството. eXact Standard предоставя невероятно количество функции, включително и опцията BestMatch, която е незаменим помощник на производството. 

 

Една система за всички ваши машини

Уникалното предимство на външната система за сканиране е, че тя може да се използва за повече от една офсетова машина. От една страна това означава само една инвестиция за цялото производство, а от друга означава напълно еднакви и стандартизирани измервания и скали с които да работите. 

Вече няма нужда да слагате различни скали на файла според това на коя машина ще се печата, да бъдат на различни места за всеки скенер и други. Можете да слагате едни и същи скали на мястото в листа, което е най-удобно.

 

Надградете вашата офсетова печатна машина с автоматична система за контрол на намастиляването

Auto-Scan може да се награжда във версията Auto-Scan Pro, която включва софтуер за визуализация на намастиляването и контрол на качеството или да се интегрира с цялостни решения, които създават затворен кръг за управление на намастиляването.

Може да се интегрира лесно към съществуващи решения за автоматично управление на намастиляването или да се предложи в комплект с PrintFlow DC, която може да се инсталира на почти всички печатни машини, включително на стари такива, които нямат вградени системи.

 

Можете да направите приблизителна оценка колко разходи бихте спестили, като използвате този лесен калкулатор предоставен от X-Rite.

Изчисли спестяванията

 

 Изпрати запитване

Приложения

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти