Начало | Софтуер | Измерване, контрол и стандартизация на цветове и цветови цели | Управление на намастиляването на печатни машини | DC - софтуер за затворен цикъл на управление на намастиляването по време на печат
DC - софтуер за затворен цикъл на управление на намастиляването по време на печат Разгледайте галерия

PrintFlow DC - софтуер за затворен цикъл на управление на намастиляването по време на печат

Софтуер за контрол на намастиляването на офсетови машини в затворен цикъл по време на печат

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Демонстрация, инсталация и поддръжка

Описание

PrintFlow DC е цялостна, универсална система за автоматично намастиляване в затворен цикъл на офсетови печатни машини от различни производители и поколения.

Системата комбинира възможностите на PrintFlow DIPS, като добавя външен скенер за скали, като X-Rite Auto Scan, за да направи цялостно решение което да сканира и коригира намастиляването в реално време по време на печат.

Когато сканирате печатната скала, информацията автоматично се обработва от PrintFlow DC и получавате информация за измерените стойности, както и за нужните корекции във всяка точка на намастиляването, които ще ви дадат най-точни резултати. Корекциите се изпращат директно към конзолата на офсетовата печатна машина, която прави настройките автоматично.

Уникалното на PrintFlow DC e, че не е само софтуер, а цялостно решение, което е съвметимо с офсетови машини на почти всички производители включително Heidleberg, Komori, KBA, MAN Roland и други. Системата включва както софтуер, така и интерфейс за машините, включително за стари машини, които нямат вградена такава система.

PrintFlow произвежда свои собствени хардуерни интерфейси, които са съвместими с различни офсетови печатни машини и осигуряват връзката с техните печатни конзоли. Това уникално предимство дава възможност на DIPS да се интегрира с почти всички модели и марки офсетови печатни маишини, включително стари такива.

С PrintFlow DC можете да вдъхнете нов живот на своята офсетова печатна машина и да я превърнете в конкурент дори на най-новите поколения машини на пазара. Често клиенти, които купуват най-новите разработки на производителите на офсетови печтатни машини избират PrintFlow DC като система за управление на намастиляването заради много по-бързото и точно управление, което получават спрямо фабричните системи.

 • управление на няклко машини - едно от уникалните предимства е, че можете с един софтуер да управлявате намастиляването на до десет офсетови машини, за разлика от решенията, които са маркови и са свързани само с една печатна машина
 • калкулатор за количество мастило
 • без ограничение в точките на управление на кривата на всяко мастило
 • пълно управление на дуктори, различни криви за всяка печатна страна и други

Изпрати запитване

Демонстрация, инсталация и поддръжка

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда


В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com


Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:
инсталация на продукта след закупуването му

 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му


Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.


Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че имате проблем с PrintFlow DC или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход