Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | eXact Standard - ръчен спектрофотометър
eXact Standard - ръчен спектрофотометър Разгледайте галерия

X-Rite eXact Standard - ръчен спектрофотометър

Спектрофотометър специално разработен за печатници и производители на опаковки, създаден за валидация на цветове отпечатани с CMYK и спот мастила.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Компоненти
Блог
Новини

Описание

X-Rite eXact е един от най-добрите спектрофотометри на пазара, с който можете бързо и лесно да измервате и контролирате качеството не цветовете по време и след печат на всякакви видове материали, включително опаковки и етикети. Спектрофотометърът от последно поколение е създаден да отговори на актуалните бизнес нужди и производствени предизвикателства, които се създават от глобализацията и свързването на цялата верига на доставки.

 • измерва CMYK и спот цветове за печатници и производители на опаковки
 • поръчково ориентиран с поддръжка на последните стандарти като G7, ISO, PSO и Japan Color
 • поддържка M1 стандарт за измерване за точен контрол на неонови мастила

X-Rite eXact ви позовлява да измервате и контролирате цветовете във вашия работен поток, както и да разберете в детайли всички параметри, които допринасят за крайния резултат.

 

Изпрати запитване

 

Измервайте цветовете по международни стандарти

X-Rite eXact ви дава не само стойностите на плътност и колориметрия на цветовете, които измервате, а има вградена поддръжка на всички основни международни стандарти, като G7, ISO, PSO и Japan Color. С функцията Best Match уредът може да ви помогне да изберете най-близкия цвят с който да постигнете резултати по специфичен стандарт, коригирайки мастилото на печатната машина.

 

Спектрофотометър, който е идеален за работа със спот цветове

Преносимият спектрофотометър X-Rite Standard ви позволява да работите както със стандартни цветови библиотеки, така и да създавате цветови библиотеки директно от менюто на уреда, за подобрена работа със спот цветове. Освен това като опця можете да добавите и директна и безпроблемна връзка с актуалните библиотеки на Pantone и Pantone LIVE.

 

Възмоност за измервания при различни условия

eXact е създаден да бъде изключително точен и същевременно да бъде бърз и да спестява време на оператора във всяка задача. Уредът измерва едновременно в M0, M1, M2 и M3 стандартите с едно измерване, като може да поддържа и М1 part 1 условия за измерване за точно измерване на неонови мастила

 

Допълнително разширение за работа с прозрачни материали

Работата с прозрачни материали винаги е била предизвикателство за спектрофотометрите и уредите за контрол заради харакетристиките на самия материал, както и заради това как те се отразяват на колориметрията на мастилата върху тях.

eXact Standard се предлага и във вариант XP, който е специално разработен за да реши тези проблеми да предостави точни и надеждни измервания при работа с прозрачни материали. Разширението XP поддържа три основни измервания в M0, M1 и М3.

 

Уникални функции за подобрена ефективност и възможности за бързи и точни решения

Спектротометърът трябва да ви дава възможност освен да измервате и да визуализирате детайлите на параметрите, които влияят на дадено измерване, както и да можете бързо и лесно да вземете най-доброто решение на база на вашите цели. eXact Standard идва с всичко необходимо, за да постигате най-добрите резултати:

 • Best Match - позволява с едно измерване да се получи информация за измерения цвят, както и да се получат препоръки за корекция на измерения цвят спрямо зададените цели. 
 • Вградена работа със стандарти - бързо и лесно хората в производството могат да разберат какви са цветовите очаквания за дадена поръчка и да получат информация в реално време за това с какво отклонение за произвежда дадена поръчка. eXact помага за точната комуникация, изпълнение и контрол на цветовите очаквания и цели през целия жизнен цикъл на даден продукт

Портативният и ергономичен дизайн на инструмента го прави подходящ както за използване в лаборатория, така и до самата производствена или печатна машина. Резултатите се визуализират ясно и в разбираем вид за всички специлисти и оператори, което гарантира качествени крайни резултати.

 

Функцията BestMatch ви дава най-точните инструкции за постигане на целите

С вградената функция BestMatch можете да правите измервания на вашите печатни материали по време на подготовка за печат, реален печат или формулиране на мастила. BestMatch ще намери най-близкия цвят от еталонен стандарт или вътрешен стандарт, който отговаря на вашето измерване и ще покаже разликата между тази цел и вашето измерване. 

В допълнение BestMatch ви дава директни инструкции какво можете да направите за да постигнете целите и дали изобщо можете да постигнете целите на самата машина.

Прочетете повече за уникалната функция X-Rite BestMatch

 

Основни функции, които ще ви донесат надеждност и сигурност в крайния резултат

 • голям екран чувствителен на допир, на който получавате цялата нужна информация в много достъпна визуализация
 • свързаност с вашите системи - възможност за връзка с USB или опционално с Bluetooth безжична комуникация
 • дълъг живот на батерията така че уредът да може да се използва спокойно в реалното производство или дори за изнесен качествен контрол при клиент или доставчик
 • вградена система за автоматична калибрация
 • пълен набор от различни апертури за измерване - 1.5 мм, 2.0 мм, 4.0 мм и 6.0 мм
 • възможност за измерване на плътност, тренд на плътността, баланс на сивото, размер на точката, нарастване на точката, наддаване, печатен контраст и други ключови цветови парамтери

 

Уредът е идеален за:

 • създаване на спецификации на продукти
 • дизайн и предпечат
 • печат и производство
 • качествен контрол след производство

 

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти