eXact Auto-Scan Pro Разгледайте галерия

X-Rite eXact Auto-Scan Pro

Релса за автоматично измерване на печатни скали за създаване на профили за намастиляване

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

X-Rite eXact Auto-Scan Pro представлява релса за автоматично измерване на печатни скали, създадена за да автоматизира процеса по създаване на профили за намастиляване.

Автоматичната релса за спектрофотометрично измерване дава възможност на всички малки и средни печатници да получават обратна връзка за своя печат почти в реално време, както и да постигат цветови цели базирани на Fogra или G7 стандарти.

 

Изпрати запитване

 

Измервайте печатни скали бързо и лесно за да постигнете своите цветови цели

X-Rite eXact Auto-Scan е уникално решение, което дава възможност да измервате скали на печатните листи, когато уредът е монтиран на автоматичната релса и също така да измервате спот цветове навсякъде по листа, като откачите уреда и го изпозлвате като стандартен денситометър или спектрофотометър.

Auto-Scan е напълно самостоятелно решение, което може да стои до всяка печатна машина и бързо и лесно да измерва скали, независимо къде са позиционирани на листа. С един клик на бутона измерва скали във всички M-mode и бързо и лесно генерира данни за намастиляването.

С Auto-Scan можете да измервате скали с минимална големина от 3 мм, което го прави изключилтено подходящ за голяма част от офсетовите печатници.

  • бързо и точно измерване на скали навсякъде на листа
  • измерва цялата скала с един клик без нужда операторът да управлява процеса

Най-често X-Rite eXact Auto-Scan Pro се комбинира със софтуер като PrintFlow, с който можете да създадете система за затворен контрол на намастиляването и корекция на намастиляването в реално време. Най-често Auto-Scan Pro е изборът на:

  • малки и средни печатници, които имат печатни машини с конзоли, но нямат вградена система за намастиляване по време на печат
  • клиенти, които искат да контролират своя печат спрямо вътрешните си цветови стандарти или международен стандард като Fogra и G7

 

Всичко, което можете да очаквате от един eXact - автоматизирано

Освен, че получавате напълно автоматичен скенер, можете да използвате вградения eXact и като самостоятелен уред за спектрофотометрични измервания и контрол на качеството. eXact Standard предоставя невероятно количество функции, включително и опцията BestMatch, която е незаменим помощник на производството. 

 

Една система за всички ваши машини

Уникалното предимство на външната система за сканиране е, че тя може да се използва за повече от една офсетова машина. От една страна това означава само една инвестиция за цялото производство, а от друга означава напълно еднакви и стандартизирани измервания и скали с които да работите. 

Вече няма нужда да слагате различни скали на файла според това на коя машина ще се печата, да бъдат на различни места за всеки скенер и други. Можете да слагате едни и същи скали на мястото в листа, което е най-удобно.

 

Надградете вашата офсетова печатна машина с автоматична система за контрол на намастиляването

Auto-Scan може да се награжда във версията Auto-Scan Pro, която включва софтуер за визуализация на намастиляването и контрол на качеството или да се интегрира с цялостни решения, които създават затворен кръг за управление на намастиляването.

Може да се интегрира лесно към съществуващи решения за автоматично управление на намастиляването или да се предложи в комплект с PrintFlow DC, която може да се инсталира на почти всички печатни машини, включително на стари такива, които нямат вградени системи.

 

Можете да направите приблизителна оценка колко разходи бихте спестили, като използвате този лесен калкулатор предоставен от X-Rite. ИЗЧИСЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход