Начало | Блог | За безпроцесните VLF плюс пластини и Опаковките: Royalpack

Блог

За безпроцесните VLF плюс пластини и Опаковките: Royalpack

За безпроцесните VLF плюс пластини и Опаковките: Royalpack

Често се смята, че безпроцесните пластини са подходящи само за малки и средни комерсиални листови печатни машини. За много безпроцесни пластини това е така, но безпроцесните пластини KODAK SONORA могат много повече.

Печатницата Royalpack, печатаща висококачествени опаковки и дисплеи за точката на продажба, намираща се в Полша, успя да елиминира проявяването, защото пластините SONORA са налични в VLF размер и са подходящи и приложими при печата на офсетови опаковки. Пластините SONORA са единствените безпроцесни пластини, които в момента са налични във VLF размер.

С внедряването на пластините SONORA, TRENDSETTER 1600 Platesetter и софтуера PRINERGY Workflow, компанията е подобрила работния си процес, като почти изцяло е елиминирала използването на химия в производството си. Компанията напълно се доверява на технологията SONORA и поради тази причина не поддържа резервна технология, което снижава разходите.  Освен премахването на химията, друго преимущество на системата е бързината на изпълнение на поръчката. Целият процес, от проявяването до печатането на поръчката, им отнема не повече от 20 мин. Това от своя страна е подобрило нивото на обслужване на клиентите и справянето със спешни поръчки. Цялостното решение е с включено обучение от Kodak специалисти, които в рамките на една седмица са обучили персонала на Royalpack. Година след направената инвестиция в пластините SONORA, TRENDSETTER 1600 Platesetter и софтуера PRINERGY Workflow, всичко в Royalpack върви гладко и компанията е доволна.

Печатницата следи нивата на консумирана електроенергия, като е модернизирала оборудването си с такова, което е енергийно ефективно, и дори използва слънчева енергия за затоплянето на водата. Компанията следи още и за консумацията на вода и я използва повторно, където е възможно.

Royalpack рециклира материалите, които остават след изпълнението на поръчките като: хартия, опаковки, пластини, електронни компоненти и пластмаса и са членове на призната рециклираща програма в Полша. Печатницата също така използва рециклирана хартия и такава, която е сертифицирана като устойчиво придобита.

Всичко това я нарежда сред носителите на наградата SONORA Plate Green Leaf за 2016 година.

Гледайте видеото за да разберете как пластините SONORA, TRENDSETTER 1600 Platesetter и софтуера PRINERGY Workflow могат да променят и Вашия работен поток.

Sonora and Royalpack

 

 

Желаете да се убедите в качеството и ползите на този продукт? Свържете се с нас за тестове, пробен печат и консултация.

Свържете се с нас

Най-популярни
Последни