Начало | Блог | Southern Colour Print e първият победител от Нова Зеландия с награда SONORA Plate Green Leaf

Блог

Southern Colour Print e първият победител от Нова Зеландия с награда SONORA Plate Green Leaf

Southern Colour Print e първият победител от Нова Зеландия с награда SONORA Plate Green Leaf

Поздравления за първия победител от района на Австралия и Нова Зеландия с награда SONORA Plate Green Leaf. Това е новозеландската компания Southern Colour Print, която работи както на пазара на печатни продукти, свързани със сигурността, така и на пазара за потребителски стоки. Компанията оперира и в Нова Зеландия, и в чужбина.

Фирмата е позната по света с производството си на пощенски марки с изключително качество, етикети за визи, хартиени изпитни въпросници и приложения за сигурност.

В допълнение към намаляване вредното въздействие върху околната среда, заради работа с безпроцесните пластини SONORA, компанията рециклира хартия, метал от пластини и пластмаси и използва мастила на растителна основа, разтворители без съдържание на алкохол и устойчиво събира рециклирани хартии.

Southern Colour Print се присъедини към елитна група от печатници от целия свят със спечелването на наградата SONORA Plate Green Leaf Award. Наградата е на името на безрпоцесните пластини Kodak SONORA, популярни с изключителния си принос към опазването на околната среда и бизнес ползите, които носят на клиентите, без да се налага да се прави компромис с качеството и производителността. SONORA премахват необходимостта от проявител, който от своя страна е свързан с използването на химия, вода и енергия, които генерират в печатния процес.

 

Прочетете повече по темата:

Безпроцесни пластини - Какво? Защо? Как?

Най-популярни
Последни