Начало | Блог | print-ID разширява производството си на етикети с Epson SurePress L-6034V

Блог

print-ID разширява производството си на етикети с Epson SurePress L-6034V

print-ID разширява производството си на етикети с Epson SurePress L-6034V

Основана през 2003, print-ID произвежда етикети за много и различни клиенти.

Портфолиото на компанията покрива почти всички видове етикети, размери и материали благодарение на последните печатни технологии за етикети.

print-ID обслужва клиенти от цяла Германия с помощта на всеобхватен и лесен за използване онлайн магазин. В допълнение към етикетите, преминали през предпечатна подготовка за собствените печатни машини на клиенти, малките и средни тиражи на единични серии етикети стават обект на все по-голям интерес.

print-ID е успешна не само заради това, което произвежда, но и заради обслужването на клиентите. Стандартна поръчка за печат на етикети без печат, получена преди 15.00 ч., ще бъде готова и изпратена още същия ден, докато дори и поръчки на по-сложни етикети, изискващи рязане и/или други облагородяващи операции, са готови за изпращане след не повече от 48 часа.

За да посрещне все по-взискателните изисквания на клиентите си, от юли 2016 г. компанията използва новата дигитална печатна машина Epson SurePress L-6034V с UV-мастило, в комбинация с вече наличният Epson SurePress L-4033AW.

Sven Rühl, съдружник в print-ID, обяснява: „Основната причина за инсталирането на един от новите принтери на Epson - SurePress L-6034V, заедно с L-4033 е неговата висока скорост и способността му да произвежда трайни етикети без особена нужда от последваща обработка благодарение на UV мастилата.

В print-ID SurePress L-6034V се използва или за големи поръчки, или когато има изискване за по-голяма трайност на етикетите. Както Rühl обяснява: „За нас 6034V допълва L-4033 по един брилянтен начин. Двете печатни машини покриват по-голямата част от задачите в нашата дейност. Нещо повече, те ни правят гъвкави по отношение на дигиталните печатни технологии, което има положително въздействие в частност при производството на единични етикети. Например такива със серийни номера или QR-кодове и баркодове.“

„Запознати сме, разибра се, че инсталираме една от първите в Европа печатни машини за самозалепни етикети SurePress L-6034V, което на практика ни прави пионери.“ допълва Rühl. „Въпреки това, заради нашия опит с първата машина SurePress, в момента сме достатъчно запознати с качеството и рентабилността на печатните машини на Epson. Имахме множество откровени дискусии с разработчиците на Epson, осигурявайки много добра обратна връзка и изисквания за тези машини.

Забележителен е фактът колко сериозно бяха приети тези изисквания и колко прецизно и професионално бяха имплементирани. За нашата компания печатните машини Epson SurePress предоставят отлични решения, които ни позволяват да продължим да разширяваме бизнеса си.“, завършва Sven Rühl.

Вижте още материали по темата:

Прочетете повече за Epson SurePress L-6034V на неговата продуктова страница.

Най-популярни
Последни