Начало | Блог | SurePress в Япония: постоянство и промяна

Блог

SurePress в Япония: постоянство и промяна

SurePress в Япония: постоянство и промяна

Японскo сакѐ от Акита

Hinomaru Jozo Co., Ltd поддържа традициите и културата за приготвяне на сакѐ в продължение на векове. Дигиталната печатна машина SurePress на Epson помага на TrustSeal Incorporated да осъзнае всеотдайността, която Hinomaru Jozo Co., Ltd. има към своето сакѐ, като произвежда етикети, които улавят това чувство.

Ползи за местоположението

Hinomaru Jozo Co., Ltd. е пивоварна за сакѐ, която се намира в град Yokote, префектура Akita, Япония. Пивоварната поддържа своето сакѐ с нежна грижа и иска да го представи по най-красивия начин, когато го пусне в света.

Сакѐто Hinomaru истински въплъщава природните характеристики на Akita. Там те са благословени с местно изобилие от ориз и чиста изворна вода, стичаща се от планината Kurikoma в планинската верига Ōu, които дават възможност за производството на качествен ориз, който е от съществено значение за създаването на сакѐ.

Стремеж към съвършенство

Jouji Sato, президент на Hinomaru Jozo Co., Ltd., обяснява как отглеждането на Koji (малцов ориз) е от решаващо значение в процеса на варене. Традиционният метод, който е изключително бавен и трудоемък, се използва, за да се създаде идеалната консистенция на Koji. Въпреки че е налице масово производство, компанията настоява да произвежда в малки партиди, за да се погрижи повече за качеството на това, което създава.

Jouji Sato казва: „Понякога мисля, че правенето на сакѐ е подобно на отглеждането на дете – отглеждаш го и се грижиш за него, докато един ден вече е готово за света. В идеалния случай впечатлението, създадено от етикета на продукта, трябва да съответства на качеството и вкуса на сакѐ.“

Отличаване от други марки

Toyokazu Sasaki, дизайнер в TrustSeal Inc, казва: „Етикетите на продуктите помагат да се привлече вниманието на хората и да бъдат мотивирани да вземат продукт от рафта.“

Вълната на дигитализация постепенно завладява печатарската индустрия, но не и TrustSeal Inc, докато не откриват SurePress на Epson, когато вече смятат, че е време да се „гмурнат“ в дигиталния свят.

Дигиталната печатна машина SurePress на Epson помага на TrustSeal Inc да обърне по-голямо внимание на нуждите на клиента и им дава повече свобода да решат как искат да изглежда етикета, така че да отразява духа и страстта, които навлизат в процеса на приготвяне на сакѐ.

„Чувствам, че дизайна на етикетите на Hinomaru Jozo точно отразява истинската им всеотдайност към сакѐ“, казва Manabu Takahashi, изпълнителен директор на TrustSeal Inc.

Той казва: „Когато се подредят много различни марки в магазина, искам хората, които за първи път са привлечени от етикета на сакѐ Hinomaru, да вземат продукта, да го отворят, да опитат вкуса и да се върнат за още.“

Най-популярни
Последни