Начало | Блог | Какво е геометрична компенсация при CTP термалните експонатори: Технологията за експониране Kodak SQUAREspot

Блог

Какво е геометрична компенсация при CTP термалните експонатори: Технологията за експониране Kodak SQUAREspot

Какво е геометрична компенсация при CTP термалните експонатори: Технологията за експониране Kodak SQUAREspot

Барабаните и системите за експониране на CTP устройствата се произвеждат с огромна прецизност. В допълнение, пластините се зареждат на печатната машина с прецизност и внимание към детайла. Въпреки това, нито едно от гореизложените не може да бъде изпълнено перфектно. Поради тази причина, експонаторите Kodak Trendsetter Quantum използват геометрична компенсация, за да компенсират за механичните асиметрии и вариациите при зареждането на пластините.

Всеки експонатор на Kodak, със SQUAREspot технология, е фабрично калибриран за стабилност при експонацията, дори и на различни Kodak CTP устройства. Това означава, че можете да запазите пасерите докато експонирате поръчка на множество експонатори или ако се налага да се експонира наново пластина, без да трябва да проследявате кое устройство е произвело оригиналната.

Геометричната компенсация дава стабилност на експонацията чрез коригиране на асиметриите и подравняване на експониращата решетка към ръба на пластината. Тази функция е стандартна за всички експонатори Kodak Trendsetter Quantum, за да може да се осигури съвместимост между устройствата.

Най-популярни
Последни

Свързани продукти