Начало | Блог | Как INSITE Prepress Portal помага на работата ви 24/7

Блог

Как INSITE Prepress Portal помага на работата ви 24/7

Как INSITE Prepress Portal помага на работата ви 24/7

Интервю в подкаст с Brenda Power, продуктов мениджър на Unified Workflow

 

Наскоро Kodak публикува в своята серия Prinergy Tech Talk интересен подкаст за същността и преимуществата на платформата InSite Prepress Portal. Предаването водят Rob Camberlain, мениджър продажби на услуги за САЩ и Канада за отдела за услуги на Unified Workflow на Kodak и Carlos Muniz, мениджър продажби на канали за унифицирани решения за работа на Kodak за Америка. Специален гост на серията за InSite е Brenda Power, продуктов мениджър за портфолиото от портали на Unified Workflow и експерт в нашата индустрия вече повече от 30 години.

 

Харчите ли много време в комуникацията с клиенти?

 

Insite Prepress Portal е най- големият пряко свързан с Prinergy портал.

По думите на Brenda Power, това е от жизненоважно значение за много от потребителите на Prinergy, защото им позволява да предоставят файлове на клиентите си, да започнат да поясняват прегледа на страниците и това наистина е ключов пазар за онлайн решение за проверка. Това е портал за предпечатна подготовка. Познайте какво, творческият работен процес е почти същият, но той е насочен към съвсем различна аудитория. Същата концепция позволява на крайния потребител да получава файлове, да ги преглежда подробно, за да е сигурен, че са готови, преди да преминат към следващата стъпка - печат.

Rob Camberlain продължава разговора с редица интересни въпроси относно закупуването на Insite. Защо доставчиците на печатни услуги смятат да инвестират в портала Insite Prepress или в някои случаи дори да реинвестират? Това не е ли просто един FTP сайт?

Brenda споделя че е чувала подобни определения много пъти, че порталът е просто прославено FTP. Prepress Portal обаче, е много повече от това. Той е средство за изпращане на файлове за отпечатване от клиент към печатница и обратно, но това е само едно парче от този голям пъзел. Prepress Portal следи още кой какво прави по кое време, кога са прегледани файловете или въведени промените. Да, клиентът качва файлове в Insite и след това идва на ход Prinergy. Той обработва тези файлове точно така, както искате да ги отпечатате и това е чудесен синхрон на работа и всичко се случва на едно място, защото в крайна сметка работата е една - файловете да бъдат отпечатани добре.

Carlos Muniz прехвърля темата от клиентите на Kodak, ползващи Prinergy и Insite, към тези, които не разполагат с портала. Той отправя въпрос към Brenda за няколко примера, при които клиенти успешно са успели да използват линка Insite Prepress Portal?

Според Brenda, има много такива успешни примери и много от тях са намерили свой собствен удобен начин да внедрят платформата в работните си процеси. Тя споделя за ключов клиент, който прекарва всяка поръчка, без значение каква е, да минава през Insite. Няма значение откъде идва и кой го започва. Те смятат, че това е изключително успешно, защото рационализира процеса на обратна връзка и интеракция с клиентите. Това прави работния им процес съгласуван и плавно протичащ. Това е причината, поради която този клиент е успешен. Те не променят самия процес, всичко се прави по същия начин, но просто е рационализирано.

В края на подкаста Rob пита, какъв съвет би бил полезен на доставчик на печатни услуги, така че да може да промотира портала Insite Prepress на своите клиенти?

Brenda пояснява, че е от съществено значение за клиентите, когато се въвежда Insite Prepress Portal, те да не бъдат претоварвани с излишна информация и работа. Много е важно комуникацията да не бъде усложнявана излишно. Insite е всъщност доста проста платформа и наистина трябва да се даде усещането, че печатницата иска да направи живота на клиентите си по-лесен. Като “един по-лесен начин” да изпратят този файл. Важно е да се спомене, че не е нужно да чакат някой от отдела за обслужване на клиенти в дадената печатница   CSR да се върне при тях с файловете, след като са били обработени, защото това се случва автоматично. Така че можете да изпратите файлове, когато това е удобно за вас, а не когато печатницата е отворена. Можете да преглеждате файлове по всяко време, когато искате да ги качите. Това дава известен контрол на работата и възможност тя да се случва 24/7.


Това бяха някой от акцентите в Prinergy Tech Talk Series сесията посветена на InSite. За да проследите пълният разговор можете да изслушате записа. Заинтригувани ли сте да научите повече?

 

Чуйте целия подкаст, достъпен на английски език. 

 

Най-популярни
Последни