Начало | Блог | Харчите ли много време в комуникацията с клиенти?

Блог

Харчите ли много време в комуникацията с клиенти?

Харчите ли много време в комуникацията с клиенти?

Kodak разработи нова версия за един по-модерен интуитивен портал за предпечатна комуникация с клиенти

 

Много доставчици на печатни услуги казват, че предлагат добро обслужване на клиентите, въпреки че, истинската мярка за това трябва да бъде цялостното преживяване на клиентите, когато контактуват с печатницата. Положителното впечатление от процеса на предпечата, що се отнася до работа навреме, с точност, лекота и гъвкавост, може да доведе до повече цялостно-удовлетворени от печатната услуга клиенти. Това може да бъде постигнато със софтуер за комуникация с клиенти за преглед и одобрение на файлове за печат. Той предоставя ефективни възможности за контрол на качеството и крайните резултати, без да се губи време в ненужни операции.

Разбрахте ли, че най-новата версия на Kodak Insite е вече достъпна за българския пазар? Ако търсите подходящ портал за работа със своите клиенти или искате да обновите старата версия на своя съществуващ такъв, тази статия е точно за вас. В нея ще научите кои са основните функции и най-актуалните подобрения.

 

Какво всъщност е Insite Prepress Portal 9?

Платформата представлява модерен и многофункционален портал за предпечатна подготовка. Някои скептици ще кажат, че порталът е просто прославен FTP сайт (чрез стандартен мрежов протокол) . Kodak Insite обаче е много повече. Той е средство за бърза и надеждна, двустранна комуникация между доставчиците на печатни услуги и техните клиенти. Порталът прави възможно изпращането на файлове за отпечатване от печатница към клиент и обратно, но това е само едната страна на монетата. Insite Prepress Portal следи още, кой какво прави и по кое време. Той запаметява кога са прегледани файловете, кога са правени коментaри по тях или въведени промени.

Представихме Insite Prepress Portal 9 първо на настоящите ни клиенти чрез интерактивен уебинар, създаден специално за тях и техните специфични нужди.

Сега е време и вие да научите повече за платформата и какви са новостите около нея.

 

Ето 7 неща, които сa предимства на платформата: 

1. Интерфейс

Платформата притежава напълно нов и опростен потребителски интерфейс. Той е изцяло базиран на HTML5, което по думи на създателите и по желание на много фирми, които го използват го прави още по-добър и удобен. Интуитивният дизайн на Insite Prepress Portal 9 му дава по-модерна визия и го прави по-лесен за употреба, както от различните по големина печатници, така и от техните клиенти.

 

2. На един клик разстояние

Insite Prepress Portal 9 е изключително достъпен за своите потребители. Той използва улеснена навигация между най-важните за клиента секции. Платформата предоставя пълната информация за тях само с един ход. Удобно, нали? Така клиентът е на един клик разстояние от всичко, което го интересува за дадена поръчка и то 24/7.

 

3. Преглед без усилие

Kodak Insite разполага с разширени възможности за преглед и одобрение. Те включват и преглед на отделни части или коли от едно печатно изделие. Служител на печатницата може мигновено и без проблем “да хвърли едно око” на посочения от клиента вариант или файл, без комуникацията между двамата да се усложнява допълнително от имейли или дълги разговори по телефона.

 

4. Гласност на бранда

- Сега платформата притежава и обновени опции за редакция на темите и дори брандиране на визията. Според желанията на крайния клиент могат да бъдат добавяни лога или различни елементи. Това още веднъж допринася за персоналното отношение и обслужване и повишава стойността на вашата работа за клиента.

 алабала

5. Точната версия

Сигурно сте виждали много файлове, именувани по сходен начин: “job.v1.edited.final(pre).v3.last2.pdf” и сигурно също често сте забравяли, коя настина е последната. С  Insite Prepress Portal 9 много трудно би възникнал такъв проблем. Порталът сега има подобрена работа с различни версии на един продукт при печат с мутации.

 

6. Ясна визия

В новата версия на Kodak Insite вече можете да настройвате визуализацията на резултатите от автоматичната проверка на файловете. Тя може да се прилага както на входните, така и на обработените файлове. Така можете във всеки един момент да видите точно това, което ви интересува.

 

7. Единно управление

Insite Prepress Portal 9 идва при вас с олекотено администриране на клиенти. Управлението на процеса на работа с платформата става бързо и удобно, без излишни кликове или нужда от сложни допълнителни настройки. Лесно се създават нови потребители или се определят роли. Не на последно място, платформата сега съдържа и материали за самообучение, достъпни за различните потребители, които имат за цел да подпомогнат още повече работните ви процеси.

Това са само част от преимуществата на един модерен портал за предпечатна подготовка. Можете да се свържете с нас ако искате да разберете повече.

Най-популярни
Последни