Начало | Блог | Flower City Printing потвърждава отличната работа по подготовка на пластини с програмата на Kodak - Uptime Discovery

Блог

Flower City Printing потвърждава отличната работа по подготовка на пластини с програмата на Kodak - Uptime Discovery

Flower City Printing потвърждава отличната работа по подготовка на пластини с програмата на Kodak - Uptime Discovery

Flower City Printing, дългогодишен клиент на Kodak за пластини и CTP, основан в Рочестър, Ню Йорк, наскоро научи какво е предимството от периодичното преглеждане на операциите и процесите, дори ако всичко върви добре. През декември 2016 г. Flower City Printing се възползва от новата програма - Uptime Discovery на Kodak, за да провери своя 10-годишен термален експонатор KODAK MAGNUS, като част от цялостен преглед на операциите им.

Крейг Брадърс, Директор Производство във Flower City Printing, коментира: "Това, което наистина ме привлече към Uptime Discovery, беше реалният одит на всички наши процеси. Печатаме много добре, но се опитваме да станем още по-добри и понастоящем извършваме одит на всички процеси в компанията, за да подобрим програмата ни за осигуряване на цветове (Color Assurance Program). Нашата цел е да постигнем последователност при всяка поръчка. Утвърждавам процесите отвътре, но търся хора отвън със знания и опит в сферата, за да се уверя, че вървим в правилната посока. Насочихме се към Кодак, за да проверим, че правим всичко, което трябва да правим при подготовката на пластини."

Програмата Uptime Discovery осигурява задълбочен преглед на място, като съблюдава операциите по подготовка на пластини и изследва състоянието на термалния експонатор, необходимостта от обучение, процедурите за профилактична поддръжка и възможностите за ъпгрейди. Анализът и последващият доклад препоръчват подобрения, които съответстват на цялостната посока на бизнеса на клиента в области като непрекъснатост работата на системата и оптимизиране на производителността; производствен капацитет; предпечатни процеси и рутинни процедури за поддръжка.

FlowerCityPrinting-customer-success

Екипът на Kodak Service беше на място във Flower City Printing в продължение на три дни, наблюдавайки, оценявайки и говорейки с всеки - от операторите на пластини, през ръководителите в печатното отделение до ръководния екип. В крайна сметка, анализът на Kodak предостави потвърждението, на което Flower City Printing се надяваха. Те правят всичко правилно и работят много ефективно. Kodak също така отбелязва, че има място за подобрение чрез добавяне на автоматизация, като например перфоратор на пластини, оборудване за автоматично зареждане и събиране на пластини към текущия термален експонатор Kodak MAGNUS.

Ако искате да научите повече за програмата Uptime Discovery или други услуги на Kodak за непрекъснатост на работата, се свържете с ГЕД ООД.

Най-популярни
Последни

Свързани продукти