Начало | Оборудване | Дигитални печатащи глави за надпечатване | Дигитални печатащи глави с мастила на водна основа | Prosper S20 - дигитална глава за надпечатване на променлива информация
Prosper S20 - дигитална глава за надпечатване на променлива информация Разгледайте галерия

Kodak Prosper S20 - дигитална глава за надпечатване на променлива информация

Дигитална инкджет печатна глава за инсталация върху машина за офсетов печат или довършителни работи, предназначена за печат на променлива информация върху вече отпечатани изделия със скорост до 600 м./мин.

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Компоненти
Ресурси
Блог
Мострени материали
Демонстрация и тестове
Инсталация и обучение
Поддръжка и сервиз

Описание

Kodak Prosper S20 е дигитална печатна глава, която може да се монтира в линия със съществуващи стандартни офсетови машини, машини за довършителни работи, както и мейлинг системи. Prosper S е базирана на патентованата технология Kodak Stream Inkjet Technology, която предоставя качество съизмеримо с офсета и надежден печат при висока скорост. Kodak Prosper S20 ви дава възможност да персонализирате вашата печатна продукция със скорост до 600 метра на минута.

 

Изпрати запитване 

 

Подобрете печалбата от вашите съществуващи машини

Благодарение на Kodak Prosper S вие можете да превърнете вашата стандартна офсетова машина в хибридно решение, което да съчетава силата и гъвкавостта на дигиталния печат с предимствата на стандартния офсетов печат.

Инсталацията на дигитална печатна глава върху съществуващо оборудване намалява значително стъпките на производство и ви дава възможност да предложите продукти с висока добавена стойност с много по-нисък разход.

 • Печат на фактури и банкови извлечения - печатайте банкови извлечения и фактури на едно минаване през машината, като използвате ниската цена на офсетовия печат и възможността за печат на променлива информация на главите Prosper S. По този начин всичко се печата директно на офсетовата машина, без да има нужда да се прави допълнителна персонализация на дигитална машина. 
 • Печат на директна поща - затворете целия цикъл на печат на директна поща на една машина, като използвате качеството и ниската цена на стандартния офсетов печат с възможностите за персонализация на офсета. Персонализация на имена, адреси, карти и изображения са само част от възможностите на Prosper S Series.
 • Поставяне на адреси, баркодове и номерация - печат на адреси върху пликове за писма, номериране на продукция и печат на баркодове са само част от безкрайните приложения на дигиталните печатни глави Kodak Prosper.
 • Печат на персонализирани рекламни материали -  високата скорост на печат, в съчетание с високото качество и яркост на пигментните мастила правят възможен печата на персонализирани рекламни материали

 

Подходящо решение за ролни офсетови машини

Лесната инсталация на Kodak Prosper S ги прави лесни за интегриране на всеки етап от вашето производство. Kodak Prosper S10 може да печата със скорост до 300 метра на минута без това да се отразява на качеството на печат или регистрацията с печатния лист.

Това прави Kodak Prosper S20 подходяща както за инсталация върху ролни печатни машини, които печатат с голяма скорост. При инсталация на ролна машина може да се използва стандартното сушене на хийтсет машините и по този начин допълнително да се спести място и инвестиция в конфигурацията за хубриден печат.

 

Оптимизирайте вашия печат, като намалите стъпките на производство

Създаването на хибридна печатна система ви дава възможност да оптимизирате значително стъпките за производство, спестявайки разходи и време. По този начин вие можете да доставите поръчките на вашите клиенти за по-малко време и с по-висок марж.

 • Спестете стъпки в производството - създаването на хибридна печатна машина спестява нуждата от това да отпечатате постоянната информация на една машина, да изчакате хартията да изсъхне и след това да я персонализирате на друга машина. Премахването на тези стъпки съкращава значително времето за производство и премахва нуждата от поддръжане на две различни технологии в един производствен процес
 • Намалете себестойността на продукцията - премахването на допълнителни стъпки ви спестява всички свързани с тях разходи, включително брак за настройки на машините или такъв генериран заради липса на добър пасер. Дигиталните инкджет мастила на Kodak за в пъти по-евтини от всяка тонерна машина на пазара, което допълнително ви спестява разходи за печат на персонализирани данни

 

Възможност за черно-бял или цветен печат

Kodak Prosper е изключително гъвкава система, която може да се конфигурира в зависимост от вашите нужди. Мастилото в печатната глава може да се сменя бързо и лесно, като имате избор между стандартните CMYK цветове или поръчков спот цвят. 

Ако искате да персонализирате пълноцветно можете да инсталирате четири глави Kodak Prosper в линия, които да печатат цветно, с ниска себестойност и перфектен пасер. Системата е подходяща за персонализация на рекламни материали и транспромо материали, в които персонализацията представлява печат на набор от продукти, които са персонализирани в зависимост от получателя.

В случай, че имате поръчка за персонализация със специален, запазен фирмен цвят, можете да поръчате спот цвят по скалата на Pantone или друг метод за комуникация на цвета. По този начин вие можете да отговорите на нуждите, както на рекламни агенции, така и на големи марки.

 

Печат на персонализирана информация само където е нужно

Променливата информация обикновенно заема само част от цялото печатно изделие, като локацията на персонализацията се сменя в завимимост от дизайна на всеки конкретен продукт.

Със Kodak Prosper S няма нужда да купувате скъпа глава, която да покрива цялата ширина на печатния лист. Главите могат лесно да се местят по ширината на листа, като се инсталират на греди, които позволяват ръчно или автоматично позициониране на главата.

В случай, че имате нужда да печатате променлива информация на няколко писти едновременно, можете да инсталирате няколко печатни глави Kodak Prosper S една до друга, които могат да работят както в синхрон, така и съвсем независимо.

 

Печатайте с намалени разходи с качество на офсет

Всички машини Kodak Prosper са оборудвани с патентованата Kodak Strem Inkjet Technology, която дава високо качество, надежден печат и повтаряеми цветове поръчка след поръчка.

 • Предвидим, точен печат - в сърцето на Kodak Prosper е залегнала патентованата технология Kodak Stream Inkjet, която подава мастило точно и предвидимо и не създава проблеми при спиране и пускане. Печатните капки се позиционират и оформят точно, дори при много високи скорости.
 • Патентовани мастила за ярки и издръжливи цветове - Включените полимери правят мастилото устойчиво на вода и механично триене, така че вашата продукция да остане в най-високо качество по време на всички довършителни работи.
 • Богат избор от приложения - в зависимост от приложението Kodak Prosper S могат да се конфигурират в CMYK, спот цвят, както и да изберете между пигментни мастила за наситен и издръжлив цвят или багрилни мастила за качествен печат на ниска стойност.
 • Голям набор от медии - Kodak Prosper може да печата на голям набот от медии. С опционална станция за подобряване на печатната медия, която подготвя всякакви хартии за дигитален печат, можете да печатате всякакви комерсиални хартии при това при пълната скорост на машината.

 

Kodak Prosper S расте заедно с вашия бизнес

Kodak Prosper S дава възможност на вашия бизнес да увеличи приходите и печалбите от вашето съществуващо оборудване. Когато вашият бизнес расте, Kodak Prosper S расте заедно с него, като всички печатни глави могат да се ъпгрейдват към по-висока скорост, за да отговорят на вашите нужди.

 

Изпрати запитване

Технически спецификации

Скорост
> до 600 метра на минута
Резолюция
> 600 х 300 dpi
Технология
Kodak Stream Inkjet Technology
Ширина на печат
> печат с една глава до 10.56 см.
> печат със съединени глави до 42.26 см.
Вид мастило
> черно
> спот цветове
> CMYK
> по един цвят на глава
> пигметно или багрилно мастило
Инсталация
> ролни печатни машини heatset или coldset

Мострени материали

Най-добрият начин да се уверите в качествата на инджет печатните глави Kodak Prosper е да видите реални отпечатъци създадени с хибридна технология на печат.

Пишете ни sales@gedbg.com с вашето име, фирма и адрес и ние ще ви изпратим вашите безплатни мостри.

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали Вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му
 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.

Поддръжка и сервиз

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход