Начало | Блог | Топ 5 приложения на широкоформатния принтер

Блог

Топ 5 приложения на широкоформатния принтер

Топ 5 приложения на широкоформатния принтер

Широкоформатния цифров печат е идеален, за да печатаме професионално изображения в големи размери. Често използван за рекламни материали и печат на картини, той гарантира, че крайният размер на изделието няма да е за сметка на неговото печатно качество. Предлагаме Ви Топ 5 от най-честите употреби на този начин на печат.

1. Рекламни банери

Всеки бизнес използва банери под различна форма, за да се рекламира в различни ситуации, като търговски изложения или просто да привлича клиенти, като украси фасадата на офиса си с естетично направен банер. Обикновено се печатат върху PVC или винил и могат да бъдат предназначени за вътрешна или външна употреба.

 

2. Фонове | Тапети | Канава


Този тип приложение на широкоформатния печат е прекрасен начин да се добави професионална нотка във Вашия офис или магазин, като името на фирмата Ви, актуалното събитие, което сте организирали или настояща промоция, могат да бъдат отпечатани на висококачествен винил, PVC или канава. Широко се ползват за събития, като модни дефилета, театрални вечери и церемонии по връчване на награди.

 

3. Репродукции и фотографии 


Дали искате отпечатък в постер форматна някоя Ваша любима снимка за някакво специално събитие или промоция, или искате да си направите репродукция на картина в големи размери, определено имате нужда от услугите на широкоформатния печат.

 

4. Постери


Постерите могат да са един оригинален начин да се прибави весела нотка към събитието, което сте организирали. Театри, клубове и образователни институции също се ползват от този така популярен продукт – постерите са универсални, ценово достъпни и поради тези причини са много използвани, за да се привлече внимание.

 

5. Табели | Знаци | Стикери


Ако ръководите бизнес и имате офиси или магазини, то тогава добавянето на графични елементи и знаци към Вашите помещения би било от голямо значение, така че клиентите с един поглед да разбират кой сте и с какво се занимавате. Брандирането също се използва за промоционални цели или като високоефективен начин бързо и фокусирано да поднесете информация на Вашите клиенти.

Най-популярни
Последни