Начало | Блог | SGK обединява усилия с Hybrid Software за стратегически Native PDF проект

Блог

SGK обединява усилия с Hybrid Software за стратегически Native PDF проект

SGK обединява усилия с Hybrid Software за стратегически Native PDF проект

Водещата компания за бранд мениджмънт, внедряване, активиране и развитие на марки в световен мащаб - SGK е подписала споразумение с HYBRID Software да лицензират своя PACKZ Native PDF редактор за използване във всички обекти на SGK по целия свят. Това споразумение беше постигнато след проведена обширна пилотна програма в множество обекти в САЩ, Европа и Азия, които показаха подобрена ефективност на производството, намалени разходи за лицензиране и по-модерна графична производствена инфраструктура.

PACKZ е мощен функционален редактор на базирани на обекти Native PDF файлове за дизайн на опаковки, който позволява редактиране на обекти, работа с цветове, трапинг, живи обекти и монтажи. Софтуерът може също да импортира и експортира оригинални файлове на Adobe Illustrator™, които SGK да обменят с дизайнери, клиенти и доставчици на печатни услуги.

През тази година SGK планира да инсталира 425 PACKZ лиценза в своите производствени бази в Северна и Южна Америка, Европа и Азиатско-тихоокеанския регион. Gary R. Kohl, Президент на SGK Brand Solutions заявява: "Връзката с HYBRID Software ни дава възможност да променим фундаментално начина, по който управляваме работните си потоци и ще ни позволи да постигнем ефективност в нашата платформа, така че да продължим да бъдем най-конкурентната фирма в нашата индустрия."

"Hybrid Software е удостоен с честта да бъде водещ елемент в стремежа на SGK да генерира технологични решения на бъдещето в управлението на жизнения цикъл на поръчките ", споделя Guido Van der Schueren, Председател на Управителния съвет на HYBRID Software. "Това партньорството е естествено, тъй като HYBRID е насочена към сферата на дизайна и предпечата на етикети и опаковки, а SGK е силно фокусирана към собственици на брандове, което формира голяма част от клиентската им база.

Заедно SGK и HYBRID могат да осигурят по-добри инструменти за производителност, което води до подобряване на обслужването към общността на производителите. Целта е безпроблемна връзка между управлението на продуктите, маркетинга и рекламата им, за да могат лесно да се предприемат действия в различните платформи."

ЗА HYBRID SOFTWARE

С офиси в Белгия, Германия, Италия и САЩ и глобална партньорска мрежа, Hybrid Software е компания за разработка на софтуер, фокусирана върху иновативни инструменти за повишаване на продуктивността в областта на графичните изкуства. Продуктите на Hybrid Software за работен поток - CLOUDFLOW и за редакция и интеграция – PACKZ предлагат: уникален набор от предимства, които включват познатите PDF работни потоци; независими от производителя решения, базирани на индустриални стандарти; гъвкави технологии и ниски разходи за притежание. Tези продукти се използват от стотици клиенти по целия свят във всички области на предпечат и печат, включително етикети и опаковки, сгъваеми опаковки, велпапе, широкоформатен и дигитален печат.

 

Свържете с нас за демонстрация, персонална консултация и/или закупуване на този продукт, като ни пишете на sales@gedbg.com.
Най-популярни
Последни