Начало | Блог | Представяне на Европейско равнище

Блог

Представяне на Европейско равнище

Представяне на Европейско равнище

ГЕД получи признание за активното си участие в подготовката за българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 г.

Малко повече от десетилетие след присъединяването ни към Европейския съюз, България за първи път пое ротационното председателство на Съвета на Европа на 1 януари 2018 г. За страната ни това бе признателност и чест, но и голяма отговорност. Радостни сме да споделим с вас, че през изминалата половин година екипът на ГЕД също даде своя принос в подготовката по председателството на България на Съвета на ЕС. Нашата компания участва активно в създаването на печатните материали.

Всяко събитие, независимо от формата и размерите си, неминуемо се нуждае от  информативни и рекламни материали. Разчитайки на опит и дълбоки познания в индустрията, компанията ни показа своя утвърден професионализъм на всеки етап от подготовката. Всичко необходимо за промотирането на съпътстващите председателството мероприятия, под формата на различни по формат презентационни и рекламни материали, банери и др., бе съгласувано и изработено от талантливите членове на екипа ни.

ГЕД бе избран за доверен партньор не само малко след юбилейна за членството ни година, но и в специален момент за самата компания, която скоро отпразнува 25-годишнина от създаването си.

Министерството за българското председателство на съвета на Европейския съюз награди ГЕД със специално удостоверение в знак на признателност за оказаната подкрепа и съдействие при подготовката и провеждането на първото Българско председателство на Съвета на Европа през тази година. Наградата за семейната компания връчи лично министър Лиляна Павлова. Тя изрази най-искрените си благодарности за проявения професионализъм и сътрудничество от страна на нашата компания.

Освен грамотата и благодарственото писмо, специалния подарък съдържа юбилейна сребърна възпоменателна монета с логото на Българското председателство, както и книгата “България - античната земя на Траките”. Специалното издание разкрива детайли от древната история на страната ни. Изказваме искрена благодарност за подаръците, които напълно корелират с посланието от фирмената ни кампания през тази година, а именно “Да си припомним традициите.”

Председателство на Съвета на Европейския съюз бе добър повод за изграждане на стабилни партньорски връзки между частния и публичния сектор в страната. То се оказа изключително успешно и доведе до ползи за всички страни и желание за потенциално развитие на бъдещи проекти.

България и Европа утре ще бъдат такива, каквито ги направим днес.

 

Най-популярни
Последни