Начало | Блог | Печеливша комбинация от скорост между Andretti Autosport и ONYX SiteSolutions

Блог

Печеливша комбинация от скорост между Andretti Autosport и ONYX SiteSolutions

Печеливша комбинация от скорост между Andretti Autosport и ONYX SiteSolutions

„Закупихме ONYX PosterShop през 2009г., но след модернизирането на машините HP Latex и закупуването на още машини и нови компютри през 2016, се нуждаехме от едно решение, което да управлява всичко в мрежа. Винаги сме били впечатлени от софтуера на ONYX и след обновяването на хардуера, следващата естествена стъпка бе да надградим чрез мрежовия лиценз ONYX Thrive, който да управлява всички машини в производството ни.“

Но той е много повече от това, ние сме състезателен отбор, пътуваме из цялата страна и при смяна на автомобила в последния момент, често имаме нужда от различни печатни материали, отпечатани на момента – например  стикери за предния капак, които да показват нашите цветовете и тези на спонсорите ни. ONYX Thrive, който е част от продуктовото семейство ONYX SiteSolutions, разполага с невероятна скорост на RIP (ние обичаме скоростта, все пак сме състезателен отбор) и е надежден! Знам, че поръчката, която съм отпечатал преди 5 секунди ще изглежда по същия начин като тази, която съм отпечатал преди 6 месеца. В нашата работа нямаме време за предположения, особено с нашите времеви ограничения, всичко трябва да е перфектно и на момента! И ONYX го постига.

Друг изключително важен фактор за нас е цвета – никой не може да постигне цвета Reflux Blue както ONYX – бе абсолютно наложително да се постигне този цвят, последователно и надеждно всеки път и на различни материали. Това бе истинска победа за нас и ни превърна в привърженици на софтуера. Всичко, което трябва да направя е да влезна в редактора на поръчки, да променя няколко настройки и имаме синьото, което никой друг не може да постигне. Просто е!

Откакто преминахме към ONYX Thrive, спечелихме отново Индианополис 500 – само споделям!  Шегата настрана, това, което ни харесва в ONYX е, че ни дава увереността, че поръчките, които принтираме  ще бъдат отпечатани правилно от първия път, навреме и със същото високо качество, като на поръчка от преди 6 месеца. В нашия бизнес нищо не е от по-голямо значение от скоростта и надеждността.

Jeff Childers, Творчески Директор в Andretti Autosport

 

За Andretti Autosport:

Основана  в Индианополис и ръководена от състезателната легенда Michael Andretti, Andretti Autosport се слави с разнообразно състезателно портфолио с дълги традиции в моторния спорт, предвещаващи успехи. Заедно с Andretti Formula E и Volkswagen Andretti Rallycross, Andretti Autosport е с множество участия в сериите на IndyCar и Indy Lights, както и в шампионата FIA Formula E и Global Rallycross. Компанията участва в четири шампионата на сериите IndyCar (2004, 2005, 2007, 2012), две титли в Indy Lights (2008, 2009), една титла в шампионата Pro Mazda (2013) и една в шампионата USF2000 (2008, 2009) и е печелила пет пъти престижната титла на Indianapolis 500-Mile Race (2005, 2007, 2014, 2016, 2017).  В допълнение, отбора притежава два златни медала от X Games и е печелил два пъти шампионата Global Rallycross (2015, 2016). За да станете част от  историята на Andretti, моля посетете сайта AndrettiAutosport.com и ни следвайте в Twitter на @FollowAndretti.

 

Желаете да се убедите в качеството и ползите на този продукт? Свържете се с нас за персонална демонстрация и консултация.

Свържете се с нас

 

Най-популярни
Последни