Начало | Блог | ONYX Hub увеличава рентабилността за компанията „Dr. Sticker“

Блог

ONYX Hub увеличава рентабилността за компанията „Dr. Sticker“

ONYX Hub увеличава рентабилността за компанията „Dr. Sticker“

"Определено усещаме влиянието на ONYX Hub върху нашия бизнес ... той вече има положителен ефект върху печалбата ни".

Винаги сме искали да влезем в същността на спецификите на нашите поръчки и задачи за печат, за да сме сигурни, че предоставяме най-добрия продукт за нашите клиенти, като същевременно запазваме разходите и отпадъците си под контрол. Нуждаехме се от по-добър начин на работа, но досега нямаше такъв за печатната индустрия. Бяхме ентусиазирани, когато научихме за ONYX Hub. Той допринесе много за нашата компания по отношение на производство и рентабилност, като ни предостави данните, които ни бяха необходими, за да оценим по-добре поръчките, да се справим с пречките и да увеличим рентабилността. Веднага можем да разберем дали нещо не е наред по време на печат, да определим отпадъците и знаем колко точно печелим от всяка поръчка. Закупихме ONYX Thrive, част от семейството ONYX SiteSolutions, през 2015 г., вместо Caldera, заради лекотата на използване и настройката между много принтери и печатни станции, с помощта на мрежовия им лиценз. Много харесахме линията им за поддръжка, която ни помага да не прекъсваме производството си при добавяне на принтери и горещи папки, което ни помогна да работим бързо, автоматизирано и без грешки! Сега имаме ONYX Hub, който ни дава допълнителна видимост, което не беше възможно досега. Имаме пълен поглед върху цялата ни производствена среда, виждаме всяка задача, всяка поръчка, всяка печатна станция и имаме достъп до тях навсякъде, знаейки какво точно се случва.

Най-голямото предимство за нас е това, което можем да направим за нашите клиенти сега. ONYX Thrive ни дава скорост и автоматизация, за да можем да работим по-бързо и по-ефективно от конкуренцията. ONYX Hub ни дава инструментите за вземане на бизнес решения за нашия работен поток и оценка на работата и вече има положителен ефект върху печалбата ни. Определено усещаме влиянието на ONYX Hub върху нашия бизнес и сме щастливи, че някой ни даде този вид знание.

За Dr. Sticker:

Dr. Sticker е печатница, специализираща в печат на стикери, винетки, етикети, платна, печатни подови ламинати, банери и опаковки. Компанията е със седалище в Холандия и има онлайн портал, в който клиентите могат да започнат да проектират директно системата. Dr. Sticker се ангажира да осигури най-доброто обслужване, от дизайн до печат, с най-високо качество и бързина.

 

Желаете да се убедите в качеството и ползите на този продукт? Свържете се с нас за персонална демонстрация и консултация.

Свържете се с нас

Най-популярни
Последни