Начало | Блог | Kodak представя високопроизводителни, устойчиви решения за пластини пред GRAPH EXPO 2015

Блог

Kodak представя високопроизводителни, устойчиви решения за пластини пред GRAPH EXPO 2015

Kodak представя високопроизводителни, устойчиви решения за пластини пред GRAPH EXPO 2015

Kodak представя високопроизводителни, устойчиви решения за пластини пред GRAPH EXPO 2015

Kodak подобрява максимално производителността на пластините и подобрява устойчивостта на операциите на клиентите си с обявяването на термалните пластини KODAK MAX ELECTRA и въвеждането на експонатора KODAK TRENDSETTER Q2400/Q3600. И двете решения ще бъдат показани на GRAPH EXPO 2015, в павилиона на Kodak, номер 823.

Kodak освен това разширява възможностите на своята гама експонатори с представянето на TRENDSETTER Q2400/Q3600. Това решение се отличава със спечелилата награди технология на изображения KODAK SQUARESPOT, като предоставя надеждна точност независимо от чувствителността на пластината към емулсия, вариацията на процесорите вариация и мощността на лазерите. Тази повишена ефективност дава възможност на клиентите да намалят електропотреблението за изображения до 27%, като същевременно намалява разходите чрез по-малко редакции и по-кратко време за адаптиране на променливите.Новата пластина ELECTRA MAX на Kodak предлага максимални възможности за печатарите, като например дълги "неопечени" работни дължини, силна химическа устойчивост, както и възможности за резолюция 10 микрона FM и 450 lpi AM. Тези термални пластини с разнообразни характеристики са подходящи за използване в разнообразна гама печатни системи, включително офсетови опаковки, уеб публикации, търговски листови и взискателни UV или H-UV приложения. Добила популярност като "безкомпромисната" пластина, пластината ELECTRA MAX осигурява ниска консумация на проявител и дълги работни дължини без изисквания за предварително загряване, идеални за клиенти, които се стремят да повишат производителността си, като същевременно намалят въздействието върху околната среда.

С новия експонатор TRENDSETTER Q2400/Q3600 Kodak подчертава своя ангажимент към иновациите в технологията "компютър към пластина". Клиентите вече могат да увеличат производителността си с широкоформатни пластини, които изобразяват от 394 mm х 394 mm до 1600 мм х 2083 мм. Ръчното устройство е достатъчно многофункционално, за да изобразява голям диапазон от размери на пластините - от две страници до някои от най-големите размери офсетови пластини, които се предлагат в момента. То лесно се справя с различни приложения, като например опаковки, справочници и други голямоформатни приложения. Устройството може да се използва и като машина за резервни копия за справяне с препълването на автоматизираните експонатори. Тази универсалност позволява на клиентите да се диференцират и да разрастват бизнеса си чрез печат с висока резолюция.

Съвместимостта с пластините ELECTRA MAX и пластините без проявяване KODAK SONORA XP допълнително разширява стратегиите за устойчиво развитие, тъй като и двата типа пластини позволяват на клиентите да премахне цялото или част от количествата химически препарати, вода, енергия и ЛОС от решенията за експониране на пластини. Kodak е единственият доставчик, който е собственик на технологията за експонатора, пластините и работния процес, като така предлага на своите клиенти цялостно и единно решение.

Цитат от ръководството
"С днешните технологии не само е възможно, но и се очаква предприятията да запазят конкурентоспособността си, като същевременно предприемат стъпки да бъдат отговорни към околната среда", заяви Brad W. Kruchten, президент на отдел "Печатни системи" и старши вицепрезидент, Eastman Kodak Company. "Ние помагаме на нашите клиенти в стремежа им да отговорят на тези очаквания, като едновременно осигуряваме висока производителност, която е критично важна за бизнеса им. В центъра на всичко, което правим, са ефективността и устойчивостта - още от времето на нашата първа програма за рециклиране, която предвиждаше повторна употреба на среброто, използвано за направата на филм през 20-те години на ХХ век. Това продължава и днес, като ние осигуряваме холистичен подход, който предлага по-голяма стойност и производителност при по-ниско въздействие върху околната среда."

Наличност
Пластината KODAK ELECTRA MAX и експонаторът KODAK TRENDSETTER Q2400/Q3600 ще бъдат показани на GRAPH EXPO 2015, в павилиона на Kodak, номер 823. Планката ELECTRA MAX ще бъдат широко достъпна в Европа по-късно тази година, а в Америка в началото на 2016 г. Експонаторът TRENDSETTER Q2400/Q3600 вече се предлага.

Най-популярни
Последни