Начало | Блог | GED it! 2017 - благодарности и впечатления

Блог

GED it! 2017 - благодарности и впечатления

GED it! 2017 - благодарности и впечатления

Често след едно успешно събитие компаниите пускат страхотни PR материали в които казват, колко добре е минало събитието, колко много клиенти са дошли и изобщо колко страхотно е било всичко. Това ще го направим и ние, защото всичко беше страхотно.


Но за ГЕД преди успехите идва благодарността. Ние имаме реалното разбиране, че нашият бизнес се гради на съвместната работа на нашия екип, нашите клиенти и нашите партньори и преди всичко сме благодарни за това, че ги има. Затова следващите редове ще бъдат изпълнени с благодарствени слова и малко уроци, които научихме в този ден.

Искрена благодарност отправяме към всички Вас, които успяха да посетят нашето събитие. Надяваме се да сме били добри домакини и да сме успели да добавим стойност към Вашия ден. Благодарим Ви за отделеното време и за вниманието към нещата, които правим.

Благодарим и на тези от Вас, които се регистрираха, но не успяха да дойдат. Нашият екип работи с идеята да имате възможност да се докоснете максимално много до събитията от деня на GED it! 2017. Надяваме се скоро да имаме възможност да се видим.

Благодарим и на тези от Вас, които получават нашите имейли и които търпеливо четат нашето съдържание в случай, че то не е интересно за тях. Съзнаваме, че количеството информация, която се изпраща покрай едно такова събитие понякога идва малко в повече. Благодарим за търпението и се надяваме скоро да можем да предложим съдържание, което да е още по-интересно и за Вас.

Благодарности и на нашите медийни партньори от списание Полиграфия, списание Опаковки и Печат и Полиграфия Инфо. Тяхната работа е от изключителна важност за бранша и се надяваме да имаме възможност да продължаваме да работим с тях успешно, както и до сега.

Организирайки нещо толкова мащабно като GED it! 2017, човек винаги има възможност да научи много неща. Гледайки назад, ние поне, винаги си казваме, че е имало нещо, което е можело да направим по-добре. Може би просто сме перфекционисти и винаги се питаме какво още може да се направи, а не само какво е направено. Споделяме няколко прости неща, които смятаме, че сме научили в този ден.

Имаме страхотни партньори в лицето на нашите клиенти. Партньорството е дума, която се е изтъркала в днешно време и то предимно благодарене на търговци, които я използват навсякъде. За нас обаче този израз има реална стойност. Можете да го видите по съдействието, което получихме за събитието от нашите клиенти. Смятаме, че сме щастливци да работим със страхотни хора и качествени фирми, които разчитат на нас, но на които имаме възможност да разчитаме и ние. Специални благодарности на Пламен Цанев от Пулсио и Красимир Крумов от Магма Пак. Едва ли им е било лесно да отделят време в тяхното свръх натоварено ежедневие, за да застанат пред публиката, и да разкажат своето виждане за нещата, но пък ние вярваме, че това са хора, които имат какво да кажат. Благодарности и на Ивелин Добрев от Мултипринт, Николай Рачев от Алианс Принт и Йоан Георгиев от Булгед. Трима страхотни специалисти, с които ние работим прекрасно и на които може да разчита във всяка ситуация.

Дискусионен панел на тема “Организация на процеси за успешни продажби в чужбина” На снимката (от ляво на дясно):  Ивелин Добрев (Мултипринт), Николай Рачев (Алианс Принт), Йоан Георгиев (Булгед) и Деси Тодорова (Полиграфия Инфо)

Как се гради успешен бизнес модел за продажби в чужбина На снимката (от ляво на дясно): Пламен Цанев (Пулсио), Христо Стайков (Ротопринт), Красимир Крумов (Магма Пак) и Пламен Давидов (Полиграфия Инфо)

В българската полиграфия има бъдеще. Пишем тези редове специално за тези, които са се отчаяли от реалността. На GED it! 2017 Имахме възможност да работим с доброволци от Гимназията по Полиграфия и Фотография. Страхотни деца с желание за работа и реализация и с жадни за знания очи. Не знаем какво се случва в кратките години между гимназията и първия работен ден, но България има бъдеще - те са нейното бъдеще! Специални благодарности на г-жа Цветанка Апостолова, директор на Гимназията и на нейния екип. Благодарности и на г-н Васил Станев, който работи заедно с нас за програмата за доброволци от 10-ти и на 11-ти клас на гимназията. Групата фотографи-доброволци и техните ръководители също бяха истински ангажирани  и ни помогнаха да запаметим този ден.

 Доброволци от Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография

На снимката: Доброволци от Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография

Благодарни сме на живота и времето за удоволствието да работим със страхотен екип. Денят беше изключително динамичен с много неща, които се случиха в последния момент. Вярвам, че точно в такива моменти човек може да разбере качеството на хората, които работят във фирмата. И нашите колеги се справиха! И то безкомпромисно! Спокойно можем да кажем, че работим с един от най-добрите екипи в бранша, за което сме им изключително благодарни.


Работим с уникални хора и от страната на нашите доставчици. Да наистина е странно този параграф да се появи тук, но през годините сме имали щастието да изградим партньорски отношения с нашите доставчици, които се простират отвъд ежедневния бизнес. Благодарим на всички колеги от чужбина, които дойдоха, застанаха до нас и лично допринесоха за това нашето събитие да бъде интересно и ценно.


Благодарности и на Яна Маринова и нейните прекрасни балерини.

Балерини с ръководител Яна Маринова

На снимката: Балерини с ръководител Яна Маринова

Благодарим и на Пламен Давидов и Деси Тодорова за помощта с програмата и с организацията.

Лекциите, които имахме от Боян Сотиров и Серги Сергиев, показаха и друга страна на бизнеса, на които обръщаме малко внимание. Благодарим им много за отделеното време и за страхотните презентации.

 

 

 

Дискусия с Боян Сотиров (IEEE Young Professionals) на тема “Кибер сигурност в съвременния свят”; Интервюиращ: Петя Първанова

 На снимката: Петя Първанова (ляво) и Боян Сотиров (дясно) 

Серги Сергиев (Data Science Society) – Данните – как да ги превърнем в инструменти, полезни за нашия бизнес

На снимката: Серги Сергиев

Благодарим на всички знайни и незнайни хора, които по някакъв начин бяха част от нашето събитие по професия или хоби и без които нещата нямаше да бъдат същите.

Благодарим и нашите семейства, които ни прощават за дългите вечери и за уикендите, които сме прекарали в организация на събитието за тяхна сметка.

GED it! 2017 се превърна в нещо изключително успешно и се надяваме скоро да имаме възможност да Ви предложим още интересни и съдържателни събития под това име.

Благодарим Ви за отделеното време и до нови срещи!

 

Най-популярни
Последни