Начало | Блог | FASTSIGNS от Чатануга въведе ONYX в цялото си производство

Блог

FASTSIGNS от Чатануга въведе ONYX в цялото си производство

FASTSIGNS от Чатануга въведе ONYX в цялото си производство

"Печатаме МНОГО! Печатаме върху различни материали на много различни машини и ONYX управлява цялото ни производство.

Ние печатаме на 3 ролни и 3 листови печатни машини, всеки ден, 24 часа в денонощието, затова приложението на RIP софтуер, на който можем да разчитаме, е необходимо за нашия успех. Обемът, който можем да печатаме ежедневно, е благодарение на софтуера ONYX. Той е бърз, точен и е базиран на една платформа от началото до края. Също така имаме клиенти, които зависят от нас, и очакват да гарантираме, че цветът е последователен независимо от физическата локация, където печатаме и от многото различни видове материали. Софтуерът ONYX е единственото решение, на което можем да разчитаме по същия начин, по който клиентите ни разчитат на нас. Поддръжката им е отлична, софтуерът е с най-бързия RIP и работи без прекъсване, плюс последователността на цвета ни помага да спазваме обещанията си към нашите клиенти, за да продължат да се връщат при нас.

Използваме ONYX Thrive, един от продуктите включени в ONYX SiteSolution, за да запазим производителността си, тъй като можем да променим производствения си поток, както сметнем за подходящо за нуждите на нашите клиенти. Без тази мрежова функция бихме се обвързали и не бихме имали същата гъвкавост. Едно от уникалните неща, които не можехме да правим преди, е да търсим стари поръчки и да изпращате множество файлове, които влизат в една и съща RIP опашка като различни файлове. Това ни помага да се придържаме към нашата продукция. Друга функционалност, която харесваме, е вградената G7 проверка, която допълва нашата G7 квалификация на изображения в сивата скала. Много от нашите клиенти не осъзнават как сивата скала може да се печата по различен начин, използвайки различни мастила. Това е голяма помощ за нашите клиенти.

Ако трябва да обобщим защо ONYX е нашият RIP избор, освен функциите, посочени по-горе, то причините са: мрежовият лиценз, управлението на цветовете, скоростта на RIP и способността да добавите наддаване към всеки файл в движение. Ако обобщим защо Onyx Graphics е компанията, която избрахме, то това е подкрепата, която ни оказаха, за да са сигурни, че работим гладко. Изброените по-горе са решаващите фактори за това, защо софтуерът ONYX ни помага да помогнем на нашите клиенти и да ги задържим щастливи."

                    - Phil Bacon & Cindy Bacon, FASTSIGNS, Чатануга, Тенеси

За FASTSIGNS® OF Chattanooga:

FASTSIGNS® OF Chattanooga, се фокусира върху предоставянето на визуални комуникационни решения, включващи знаци, графична консултация и проектиране, производство, доставка и инсталиране. Те предлагат пълен набор от услуги, независимо дали са архитектурни знаци, брандинг на превозни средства, плакати в точката на продажба или знак за идентификация на сграда. С десетилетия опит в печатната индустрия, те са там, за да ви помогнат да постигнете точно вашите бизнес приоритети, навреме и съобразно вашия бюджет.

 

Искате да се убедите в качеството и ползите на решенията на ONYX?
Свържете са с нас за демонстрация и консултация.
 
Свържете се с нас
Най-популярни
Последни

Свързани продукти