Начало | Блог | Дигиталната печатна машина за етикети Epson SurePress L-4033 печели европейското одобрение

Блог

Дигиталната печатна машина за етикети Epson SurePress L-4033 печели европейското одобрение

Дигиталната печатна машина за етикети Epson SurePress L-4033 печели европейското одобрение

Над 50 печатни машини за етикети SurePress L-4033 в Европа

От създаването ѝ преди пет години над 50 машини Epson SurePress L-4033 са инсталирани в цяла Европа. Поради успешното ѝ представяне, няколко компании вече добавиха втора печатна машина, за да разширят възможностите си за дигитално производство на етикети.

Шест-цветната SurePress L-4033A и седем-цветната SurePress L-4033AW са единствените машини за производство на етикети с мастило на водна основа в света и са идеални за производството на висококачествени и високостойностни етикети за кратко време. Тези популярни печатни машини предлагат изключително качество на печат върху голямо разнообразие от стандартна печатна медия за етикети, включително прозрачни филми и метални материали  - без да е необходима предварителна обработка или покритие.
Marc Tinkler, старши мениджър, бизнес развитие, Epson Europe казва: "Компаниите избират SurePress L-4033, защото искат бързо, ефективно и постоянно да произвеждат висококачествени етикети с малък и среден размер. Отново и отново чуваме от нашите клиенти, че надеждността на печатната машина е превъзходна - с малко или никакво време за изчакване между поръчките. Поддръжката на печатащата глава е автоматизирана и касетите за мастило могат да бъдат сменени, без да се спира машината. Най-хубавото е, че тази печатна машина открива нови бизнес възможности и парични потоци за нашите клиенти, което е причината, толкова много от тях вече да инсталират втора."

Компаниите в Европа развиват успешен бизнес със своите печатни машини за етикети SurePress L-4033:

Франция

Phenix Etiquettes инвестира в две машини SurePress L-4033, за да допълни своите машини за офсетов, флексо и сито печат. Компанията отпечатва етикети в количества от 10бр. до 1 милион бр.

Германия

Labels24.de влиза на много нови пазари за малки тиражи и бързo променящи се етикети, тъй като инвестира в своя SurePress L-4033. Компанията държи рекорда в Германия за отпечатването на над 5000 м2 етикети за един месец.

Италия

MK Srl произвежда промишлени препарати и инсталира SurePress L-4033A за отпечатване на 150 вида различни висококачествени етикети - 11 часа на ден, 5 дни в седмицата. Само за шест месеца компанията е произвела над 1.1 милиона етикета.

Испания

Etyprinter избира SurePress, за да може да предостави на клиентите си ценово ефективни къси тиражи на регулирани и персонализирани цветни етикети, които не са търговски изгодни, при производство чрез аналогови печатни машини.

Великобритания

Първата печатна машина SurePress в Superfast Labels извежда компанията до нов значителен пазар, което води до инсталирането на втора такава, заменяйки една от нейните флексо машини.

Andrew Miller, Изпълнителен директор, Superfast Labels, Великобритания

"Нашите клиенти обичат качеството на SurePress и в съчетание с нашето съкратено време за изпълнение, водят до истински приток на поръчки. В крайна сметка тази допълнителна работа означава, че втората печатна машина е неизбежна.", споделя Andrew Miller.

Ключови факти за Epson SurePress:

  • Широка цветова гама за точно съвпадение на цветовете и точно възпроизвеждане на точковите / специалните цветове.
  • Висококачествена технология за промяна размера на капката.
  • Отпечатва върху стандартна печатна медия за етикети, без да е необходима предварителна обработка или покритие.
  • Лесна за поддръжка - автоматичната поддръжка на главата; касетите за мастило могат да се сменят без да се спира машината.
  • Мастилата на водна основа са по-добри за околната среда.
  • Бяло мастило - може да отпечатва бяло в началото или в края.
Най-популярни
Последни