Начало | Софтуер | Дизайн и творчество на графични продукти | Дизайн и оформление | Illustrator - софтуер за създаване на векторни изображения
Illustrator - софтуер за създаване на векторни изображения

Adobe Illustrator - софтуер за създаване на векторни изображения

Софтуер за създаване и обработка на векторни изображения, подходящ за всичко от печатни до уеб приложения

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог
Новини

Описание

Adobe Illustrator е водещо решение за създаване на всичко от графики, лога, икони, илюстрации, опаковки на продукти и билборди. Adobe Illustrator е широко разпространен инструмент за дизайн и предпечат, който позволява пълното управление на векторни елементи във файлове за различни приложения.

 

Изпрати запитване

 

Неповторими произведения във всякакви размери

Използвайте всички инструменти за рисуване, от които се нуждаете, за да преобразите форми и цветове в невероятни лога, икони и графики, независимо колко сложни са те. Adobe Illustrator е векторно базиран софтуер, което ви позволява да увеличавате или намалявате вашите произведения до размер за мобилно устройство или да ги увеличавате до размер за билборд и да не губите изобщо качеството, така че те да изглеждат точно и красиво.

 

Вашата работа навсякъде, където искате

Създавайте свободно своите дизайни и рисунки и прерисувайте и оцветявайте графики, за да ги превърнете в произведения на изкуството. Използвайте своите илюстрации навсякъде, включително върху печатни материали, презентации, уебсайтове, блог страници и социални медии.

 

Уникална типография, която разказва цели истории

Включете името на компания в нейното лого, създавайте флаери или мокъпи на цели уебсайтове с някои от най-добрите инстурменти за типография. Добавете ефекти, управлявайте стилове и коригирайте отделни елементи, за да създадете типографски дизайни, които да комуникират вашите послания.

 

Adobe Illustrator като част от Adobe Creative Cloud

Можете да закупите Adobe Illustrator или като част от пакета Adobe Creative Cloud, който ви позволява да имате достъп до всички водещи решения на компанията за създаване и обработка на файлове и медия.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход